Ένα προς ένα επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου τα περίπτερα της Πανθεσσαλικής Πολυκλαδικής Έκθεσης ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννης Μασούτης.
Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλη Μπασδάνη ξεναγήθηκε στον όμορφο εκθεσιακό χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου του Βόλου, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ντόπιους και Θεσσαλούς επαγγελματίες για την πορεία της αγοράς μετά το Daniel, αλλά και για τις προοπτικές που δίνονται μετά από αυτό το “άνοιγμα” που επιχειρείται με τη λειτουργία της Έκθεσης.
Ο κ. Μασούτης βρέθηκε και στο περίπτερο της Κρατικής Αρωγής, όπου συνομίλησε με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, ενώ με χαρά δέχθηκε το κέρασμα από ντόπιους παραγωγούς της Μαγνησίας που εκθέτουν αυτές τις μέρες τα προϊόντα τους στην Έκθεση.
Τις εντυπώσεις του άλλωστε μπόρεσε να μεταφέρει ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ και στην κρατική τηλεόραση μέσω ζωντανής σύνδεσης με εκπομπή της ΕΡΤ με τον εκθεσιακό χώρο.
Να σημειωθεί ότι η λειτουργία της Πανθεσσαλικής Πολυκλαδικής Έκθεσης ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το βράδυ.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, ποτό και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΕρώτηση της «Συμμαχίας για τον Βόλο» σχετικά με επικίνδυνο ρήγμα στα Μελισσάτικα