Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον ράπερ Sean Diddy Combs, γνωστό και ως Puff Daddy, που συνελήφθη και κατηγορείται για πληθώρα αδικημάτων, ανάμεσά τους sec trafficking, δωροδοκία και εμπρησμό.

Τα όργια που συνέβαιναν στα «λευκά πάρτι» του Sean Diddy Combs, ή αλλιώς Puff Daddy, δεν ήταν τίποτα μπροστά στα λεγόμενα «freak-offs» που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών και αφορούν «περίτεχνες και καθοδηγούμενες σεξουαλικές παραστάσεις» που περιλάμβαναν άφθονα ναρκωτικά και μεθόδους εξαναγκασμού σε σεξουαλικές πράξεις.

Αυτά τα freak-offs άφηναν τους συμμετέχοντες τόσο εξαντλημένους και καταπονημένους, που μετά την ολοκλήρωσή τους χρειάζονταν να κάνουν ενδοφλέβιες ενέσεις για να συνέλθουν. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Combs χρησιμοποιούσε ως μέσο εκβιασμού τα βίντεο που είχε τραβήξει κατά τη διάρκεια των οργίων, ώστε να μην μπορεί να παραπονεθεί κανείς ό,τι κι αν του είχε συμβεί.

Με την υπόθεση να έχει πάρει την διαστική οδό, ήρε στο φως και η καταγγελία μίας γυναίκας, η οποία του είχε κάνει μήνυση τον περασμένο Ιούλιο.

«Αυτά που με ανάγκασαν να κάνω… με στοιχειώνουν μέχρι σήμερα», είπε η χορεύτρια Adria Sheri English που ισχυρίζεται στη μήνυσή της ότι ο Diddy την πίεσε να κάνει σεξ με τους καλεσμένους του πάρτι.

«Περιμένω να καταθέσω στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, για να διασφαλίσω ότι ο Diddy θα φυλακιστεί ισόβια», πρόσθεσε σύμφωνα με την New York Post.

Σύμφωνα με την καταγγελία και τη δικηγόρο της, Ariel Mitchell-Kidd, το 2004 και το 2005 άρχισε να χορεύει στα πάρτι του Χάμπτονς που έκανε ο Diddy.

«Πήγε στο πάρτι, φαινομενικά ως χορεύτρια», είπε η δικηγόρος της, με βάση τους ισχυρισμούς της πελάτισσάς της. «Τότε ο κύριος Combs την καθοδήγησε να κάνει σεξ [με έναν από τους καλεσμένους]. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που της ζητήθηκε να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις σε ένα πάρτι».

Μέχρι τις 2 τα ξημερώματα «το ξεφάντωμα ουσιαστικά θα “αραίωνε” και οι άνθρωποι που παρέμεναν επιδίδονταν σε ασύστολες δραστηριότητες», είπε η Mitchell-Kidd.

Περιγράφοντας αυτές τις… δραστηριότητες, οι οποίες αναφέρονται επίσης στη μήνυση, η δικηγόρος Mitchell-Kidd είπε: «Η πελάτισσά μου και άλλοι συμμετείχαν σε σεξουαλικές πράξεις και γινόταν πιθανώς χρήση ναρκωτικών. Ήταν συνηθισμένο και κανείς δεν προσπαθούσε να το κρύψει. Τότε ήταν που η Adria πήρε οδηγίες να κάνει σεξ με κάποιο άτομο».

Μπουκάλια με ποτά γεμάτα ναρκωτικά 

Στη συνέχεια ανέφερε ότι υπήρχαν φρουροί ασφαλείας εκεί στα υπνοδωμάτια και στην καταγγελία της η English ισχυρίζεται ότι συγκεκριμένα μπουκάλια με ποτά ήταν γεμάτα με ναρκωτικά – από τα οποία ωθούσαν τις εργαζόμενες στο πάρτι να πιουν.

Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι προέβη σε «αναγκαστική σεξουαλική επαφή» με έναν καλεσμένο.

«Ήξερε πόσο ισχυρός ήταν ο κύριος Combs. Οπότε, ουσιαστικά, απλώς υποχρεώθηκε» ισχυρίστηκε η δικηγόρος της.

Δεν της είναι άγνωστη η κατανάλωση αλκοόλ, «δούλευε άλλωστε σε στριπτιτζάδικο», είπε η δικηγόρος της αλλά η κοπέλα υποστήριξε ότι αυτό φαινόταν να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

«Δεν θυμόταν καν πώς να γυρίσει σπίτι. Δεν ήξερε καν αν είχε πληρωθεί. Το μόνο που καταλάβαινε στη συνέχεια ήταν τα χρήματα που βρίσκονταν στη ζώνη της καλτσοδέτας της».

«Έχω έναν πελάτη που πήγε σε ένα πάρτι της Πρωτοχρονιάς του Diddy [στο Μαϊάμι]. Έφτασε εκεί, καθώς τελείωνε το πάρτι και είπε, “όλοι είχαν ξεσηκωθεί”, ήταν σαφές ότι οι άνθρωποι δεν ήταν απλώς μεθυσμένοι από το αλκοόλ. Υπήρχε κάτι στο αλκοόλ».

Σε ένα πάρτι στο Μαϊάμι το 2008, τα πράγματα ξέφυγαν. Στην αγωγή της ισχυρίζεται ότι «o κατηγορούμενος Combs χρησιμοποίησε τη δύναμη και την επιρροή του για να την απειλήσει και να την εκφοβίσει, ώστε να συνεχίσει να συμμετέχει στο πάρτι του σεξ υπό την επήρεια ναρκωτικών».

Μάλιστα, ισχυρίστηκε και πάλι την ανάγκασε να κοιμηθεί με έναν από καλεσμένους, με την English να διαφωνεί και την ασφάλειά του να την απομακρύνει από το πάρτι.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι είπε στον Diddy «με αναγκάζεις να κάνω όλο αυτό. Δεν ξέρω αν θέλω πραγματικά να το κάνω. Δεν με αποζημιώνεις πραγματικά και δεν θέλω να το κάνω πια».

Τότε ο Combs της είπε: «Πώς τολμάς να με ντροπιάζεις στο πάρτι μου». Λίγο αργότερα, η ασφάλεια ήρθε και της είπε: «Γεια, θα σε πάμε σε άλλο χώρο».

Σύμφωνα με πηγή από τον χόρο της χιπ χοπ μουσικής – που ζήτησε να μην κατονομαστεί – και ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του ότι, παρόλο που αυτή τη στιγμή ο Diddy είναι φυλακισμένος στο Metropolitan Detention Centre και περιμένει τη δίκη του, εξακολουθεί να ασκεί εξουσία-, «απλώς υποχρεούνταν» να κάνουν όσα έκαναν οι άνθρωποι γύρω από τον Diddy.

«Υπήρχε φόβος να καταστρέψεις την καριέρα σου, αν δεν πήγαινες με τα νερά του. Αυτός ήταν ο τρόπος που λειτουργούσε για να πάρει αυτό που ήθελε», είπε η ίδια πηγή.

Ο ράπερ αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για sex trafficking και συναφή εγκλήματα και θα μπορούσε να βρεθεί περίπου 10 χρόνια στη φυλακή αν καταδικαστεί.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧαρίτσης: Ντροπή ο Μητσοτάκης να μην βρίσκει λέξη να καταδικάσει τα εγκλήματα του Νετανιάχου