Σοκάρει η είδηση του ομαδικού ξυλοδαρμού 14χρονης στην Γλυφάδα από 20 άτομα, το βράδυ του Σαββάτου.

Η ανήλικη έπεσε λιπόθυμη στη μέση του δρόμου ενώ οι δράστες προσπάθησαν να τη γδύσουν και να της κάψουν τα μαλλιά.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο της Γλυφάδας, έξω από εμπορικό κατάστημα στην οδό Λαζαράκη, όπου βρισκόταν η 14χρονη με την παρέα της.

Τότε, τα 20 άτομα την προσέγγισαν και την απομάκρυναν από την υπόλοιπη παρέα της, την οδήγησαν σε σκοτεινό σημείο και της επιτέθηκαν.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη Γλυφάδα:

Συνεχίζεται η έρευνα για τον ομαδικό ξυλοδαρμό της 14χρονης

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 14χρονη συνοδευόμενη από τους γονείς της μετέβη στο ΑΤ Γλυφάδας και κατήγγειλε ότι το Σάββατο λίγο μετά τις 9 το βράδυ δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα περίπου 20 ατόμων στην οδό Λαζαράκη.

Η οικογένεια του θύματος προχώρησε σε μήνυση κατά δύο συμμαθητριών της, που ήταν ανάμεσα σε αυτούς που της επιτέθηκαν, καθώς και στους γονείς τους για παραμέληση ανήλικων.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Γλυφάδας στη συνέχεια εντόπισαν τις δύο ανήλικες και τους γονείς τους και τους συνέλαβαν, αλλά στη συνέχεια, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ,  αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Εκτός από τις δύο 14χρονες που συνελήφθησαν, οι Αρχές αναζητούν ύστερα από υπόδειξη του θύματος και τρίτο κορίτσι που πήρε μέρος στην επίθεση.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑκίνητα: Μειώνονται οι «φούσκες» παγκοσμίως σύμφωνα με την UBS