Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ντέμι Μουρ μίλησε για την κατάσταση της υγείας του πρώην συζύγου της, Μπρους Γουίλις, ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να είναι κοντά ακόμα και μετά το διαζύγιό τους. 

Η Ντέμι Μουρ όχι μόνο δεν ξεχνά τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των τριών κοριτσιών της – Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα της, Μπρους Γουίλις αλλά τον επισκέπτει συχνά, ιδανικά κάθε βδομάδα. 

Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Substance» της Coralie Fargeat, μίλησε στο CBS χθες (23.09.2024) και είπε: «Όταν βρίσκομαι στην πόλη, προσπαθώ να πηγαίνω να τον βλέπω κάθε εβδομάδα».

«Να τον συναντώ εκεί που είναι και να βρίσκω τη χαρά και την αγάπη όπου είναι» εκμυστηρεύτηκε. 

«Το σημαντικό είναι (…) να μην προσκολληθείς στο ποιος ήταν, γιατί αυτό σου δημιουργεί ένα αίσθημα έλλειψης αντί να εκτιμάς την παρούσα στιγμή», προσθέτει.

Τον Μάρτιο του 2022, η Ντέμι Μουρ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του πρώην συζύγου της Μπρους Γουίλις λόγω αφασίας, μιας γλωσσικής διαταραχής που προκαλείται από εγκεφαλική βλάβη.

Η διάγνωση έγινε πιο συγκεκριμένη από ένα χρόνο αργότερα, όταν οι γιατροί του ηθοποιού ανακοίνωσαν ότι πάσχει από μετωποκροταφική άνοια.

Έκτοτε, η Έμα Χέμινγκ (Emma Heming Willis) με την οποία ο ηθοποιός παντρεύτηκε το 2009 και έχει δύο κόρες – τη Mabel και την Evelyn – ενημερώνει συχνά τα social media για την υγεία του. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ανακοίνωσε επίσης την έκδοση ενός βιβλίου το 2025 για να βοηθήσει τους συγγενείς των ατόμων με άνοια.

Πληροφορίες από BFMTV

To άρθρο Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Προσπαθώ να πηγαίνω να τον βλέπω κάθε εβδομάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 24 Σεπτεμβρίου