Ακόμη και το όνομα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας επικαλούνται επιτήδειοι, οι οποίοι θέλουν να πουλήσουν τα ημερολόγια για το νέο έτος.

Το φαινόμενο γνωστό και …διαχρονικό. Δεν παύει, όμως, κάθε χρονιά να εξοργίσει τους πραγματικούς εθελοντές της ΛΕΔ Μαγνησίας, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση είναι στο πλευρό της κοινωνίας της Μαγνησίας και που, συνεχώς, ενημερώνουν τους πολίτες για τυχόν απατεώνες που «πατάνε» στη δράση τους, ώστε να επωμίζονται κέρδος.

Την είδηση έκανε γνωστή ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας Βασίλης Ηλιόπουλος μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, εμφανώς οργισμένος.

«Συνήθως λίγα πράγματα μπορούν να μου χαλάσουν τη διάθεση και να με εξοργίσουν. Όταν όμως πάω σε καταστήματα και επιχειρήσεις που υποτίθεται μας γνωρίζουν εμάς σαν εθελοντές και την προσφορά μας και θέλοντας να δείξουν ότι μας υποστηρίζουν μας λένε ότι αγόρασαν το ημερολόγιο μας και μας το δείχνουν αυτό με ξεπερνάει.

Το έχουμε κάνει θέμα τόσες φορές για τους επαγγελματίες απατεώνες που όλο το χρόνο φορώντας μπλούζα εθελοντή κοροϊδεύοντας τον κόσμο βγάζουν χιλιάδες ευρώ για την τσέπη τους.

Και το κακό είναι ότι επειδή το κάνουν χρόνια τώρα πολλοί από συνήθεια το θεωρούν και σωστό. Οι πραγματικές εθελοντικές ομάδες προσπαθώντας να τα βγάλουμε πέρα τέλος του χρόνου εκδίδουμε κάποιο ημερολόγιο και προσπαθώντας να το διαθέσουμε περνούμε την απάντηση ότι τώρα πήραμε.

Δεν είναι τόσο δύσκολο να θυμάστε την ονομασία και το σήμα μιας ομάδας που γνωρίζετε και βλέπετε συνέχεια δίπλα σας όταν χρειαστεί. Διαβάστε αυτό που σας πασάρουν αν αναφέρεται σε ομάδες που γνωρίζετε ή άλλες από άλλους νομούς και πόλεις. Δυστυχώς όταν μας χρειάζεστε θυμάστε πως λεγόμαστε τα τηλέφωνα μας και που θα μας βρείτε αλλά τα ξεχνάτε όταν σας επισκέπτονται οι επιτήδειοι» αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΣτις 12 Οκτωβρίου η σύσκεψη για το αεροδρόμιο της Αγχιάλου
Επόμενο άρθροΤαξί: Περιθώριο 5 εβδομάδων για να εγκαταστήσουν την ειδική σήμανση για POS – Τι προβλέπει η ΚΥΑ