Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης προσπάθησε να αντισταθεί στον Βόλο, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε με 3-0 και πήρε το εισιτήριο για τους “16” του κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα της Μαγνησίας, που είχε στον πάγκο της τον υπηρεσιακό τεχνικό Λευτέρη Καλογήρου, παρατάχθηκε με σύστημα 4-4-2.

Προηγήθηκε νωρίς μόλις στο 9’ όταν, μετά από κεφαλιά πάσα του Ασεχνούν, ο Κόζστα βρέθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 28′ ο Ασεχνούν βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και πέρασε άουτ.

Ο Κόζστα σκόραρε πάλι στο 40’ μετά από νέα ασίστ του Ασεχνούν και δύο λεπτά αργότερα, ο Δόσης με σκαστή κεφαλιά από σέντρα του Βιγιαφάνιες έκλεισε το σκορ στο 3-0 για τους Βολιώτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, καθώς ο Βόλος είχε εξασφαλίσει τη νίκη. Βέβαια, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Βόλος έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. Ο Ασεχνούν αποδείχθηκε άριστος στις ασίστ και δύσκολος στο γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Δημήτρης Βοτάρης): Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Κοτσίνης (70’ Γραμματικού), Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (70’ Βασιλειάδης), Τσερρίκου, Καράμπελας, Γιόνδης (50’ Τσάνι), Ταουσάνης (59’ Χατζηαλεξιάδης), Τζήμας (70’ Κετογλου).

Βόλος (Λευτέρης Καλογήρου): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Σμέουλερς, Τσοκάνης, Κόζστα (62’ Κόντε), Βιγιαφάνες (62’ Λυκουρίνος), Κόμπα (73’ Μπερναντού), Δόσης, Κορέα, Ασεχνούν, Τριανταφύλλου (46’ Νταϊλάνι).

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης για την άνοδο της στάθμης των θαλασσών: Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αγνοήσουμε αυτή την απειλή