H Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας – Β. Σποράδων Άννα – Μαρία Παπαδημητρίου την Τρίτη 24-9-2024 πραγματοποίησε επίσκεψη στην ΠΕΟ Βόλου – Λαμίας, στα διοικητικά όρια της Τ.Κ. Πλατάνου και της Τ.Κ. Σούρπης του Δήμου Αλμυρού, για να διαπιστώσει το βαθμό εκτέλεσης των εργασιών αποκατάστασης τμημάτων του οδοστρώματος, σε συνολικό μήκος 3,5 χιλιομέτρων στην Τ.Κ. Πλατάνου και στην Τ.Κ. Σούρπης. Θ’ ακολουθήσουν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στα τμήματα Σούρπη – Πτελεός – Βρύναινα – Αγ. Ιωάννης – Κοκκωτοί. Διαπιστώθηκε ότι το επίπεδο εκτέλεσης είναι σε ικανοποιητικό βαθμό, ενώ δόθηκε εντολή στον ανάδοχο του έργου να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό τις εργασίες αποκατάστασης.
Επίσης, η κα. Παπαδημητρίου επισκέφθηκε τον χείμαρρο Ξηριά του Αλμυρού για να διαπιστώσει τη πορεία εκτέλεσης των εργασιών καθαρισμού του, οι οποίες είναι σε εξέλιξη, ενόψει του επικείμενου χειμώνα και για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων, καθώς το έργο αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για τη Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και δρόμος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΤραγικό! Σχολείο ξέμεινε και από χαρτί υγείας – «Οι τρέχουσες ανάγκες καλύπτονται από χαρτί που προσέφερε εθελοντικά οικογένεια μαθητών»