Ισόπαλο με σκορ 1-1, έληξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Αλεξάνδρεια για τον 2ο όμιλο της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Ο αγώνας διεξήχθη στα Τρίκαλα Ημαθίας, με γηπεδούχους τους Βολιώτες, θέμα για το οποίο υπήρξαν εδώ και μέρες πολλές αντιδράσεις καθώς η ομάδα του Βόλου αναγκάστηκε να παίξει τον πρώτο αγώνα του νέου πρωταθλήματος ως γηπεδούχος, 185 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα του και μόλις 20 χιλιόμετρα από την έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας!!

Τα δύο γκολ του αγώνα σημειώθηκαν με πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 71′ λεπτό, ο Γκουντρουμπής άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στο 80′ ο Λίτσι ισοφάρισε για την Αλεξάνδρεια.

Αξιοσημείωτο γεγονός η παρουσία του 47χρονου τερματοφύλακα Θανάση Τόλιου της Αλεξάνδρειας, που έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία τερματοφύλακας που ξεκίνησε βασικός σε αγώνα Α’, Β’, Γ’ Εθνικής και Κυπέλλου Ελλάδος, καταγράφοντας μοναδικό ρεκόρ.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Στ. Αρσένος): Σιδεράκης, Παπακώστας, Γιαννίτσης, Ζέρης, Καμπέρης, Αρσένης, Μπάλλας (82’ Μπουμπούκης), Ματέα (90′ Τσιακίρης), Παπαδάκος, Αναστασίου (51’ Κατσαγεωργίου), Γκουντρουμπής.

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Δ. Πρίντζιος): Τόλιος, Καρασαρίδης (55’ Χλιαρόπουλος), Σωτηράκης, Τασιόπουλος, Βλάχος, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Καγκελίδης (76’ Καψάλης), Δημόπουλος, Πιπιλιάρης, Λίτσι.

Βαθμολογία

Αναγέννηση Καρδίτσας 3
Θεσπρωτός 3
Ζάκυνθος 3
ΑΟ Τρίκαλα 3
ΑΟ Ανθούπολης 3
Ολυμπιακός Βόλου 1
ΑΕ Αλεξάνδρειας 1
Αναγέννηση Άρτας 1
Τηλυκράτης 1
Κοζάνη 1
Πιερικός 1
Ατρόμητος Παλαμά 1
Αιγινιακός 1
Αστέρας Πετριτή 0
Αμβρακικός 0
Άρης Φιλιατών 0
Ερμής Αμυνταίου 0
Σβορώνος 0

Επόμενη (2η) αγωνιστική

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, 16:00

Ολυμπιακός Βόλου – Σβορώνος
ΑΟ Ανθούπολης – Ζάκυνθος
ΑΕ Αλεξάνδρειας – Αμβρακικός
Αστέρας Πετριτή – Αναγέννηση Καρδίτσας
ΑΟ Τρίκαλα – Θεσπρωτός
Άρης Φιλιατών – Αναγέννηση Άρτας
Ερμής Αμυνταίου – Κοζάνη
Τηλυκράτης – Ατρόμητος Παλαμά
Πιερικός – Αιγινιακός

Δείτε το βίντεο όλου του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με την Αλεξάνδρεια

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθρο«Ο σύντροφός μου είναι υγιής ζηλιάρης, φοβάται μην μου την “πέσει” κάποιος»