Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μακάνα Μπάκου ο οποίος «χτύπησε» δύο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο (77’, 79’) ανατρέποντας το προβάδισμα που είχε πάρει ο Λεβαδειακός απ’ το 12’ με τον Γιαννιώτα, ο Ατρόμητος πέρασε με νίκη 2-1 απ’ τη Λιβαδειά σε ματς-θρίλερ κι εξασφάλισε την παρουσία του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και στο 12’ πήρε προβάδισμα στο σκορ με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Γιαννιώτα (από κομπίνα σε κόρνερ) στο οποίο δεν είχε «απάντηση» ο Κοσέλεφ. Οι Βοιωτοί μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη θέση τους, όμως στο 25’ η προσπάθεια του Ζίνι βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο 45λεπτο οι αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία «τόνωσαν» τη μεσοεπιθετική γραμμή των φιλοξενουμένων, οι οποίοι άρχισαν να δημιουργούν περισσότερες καταστάσεις μπροστά απ’ την εστία του Γκαραβέλη. Στο 74’ ο Μπάλτσι έχασε ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων, όμως η συνέχεια ανήκε μόνο στον Ατρόμητο.

Στο 77’ ο Μπάκου με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 77’ μετά από έξοδο γύρισμα του Αθανασίου σημείωσε το γκολ που χάρισε την πρόκριση στους Περιστεριώτες.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: 51’ Μπάκου, 54’ Μίχορλ, 89’ Κίνι, 90’+2’ Αθανασίου

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Γιαννιώτας, Κωστή, Λαμαράνα (85’ Πλέγας), Κάσσος, Όζμπολτ (63΄Μπάλτσι), Τσοκάι, Λιάγκας, Κάτρης, Μορέιρα (46’ Τσάπρας), Ζίνι (71’ Ρομο).

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Τσακμάκης, Σταυρόπουλος, Μανσούρ (46’ Κίνι), Αθανασίου, Γκονζάλες, Καραμάνης (46’ Τσιγγάρας), Καλοσκάμης (46’ Καλοσκάμης), Μίχορλ, Βρακάς (61’ Ουάρντα), Φαν Βέερτ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων/πληγέντων του δυστυχήματος των Τεμπών