Ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου και καθηγητής Γεωλογίας Μάρκος Βαξεβανόπουλος, με ανάρτησή του στο διαδίκτυο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για επιχείρηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ”να περάσει στα μουλωχτά περιβαλλοντική άδεια στην ΑΓΕΤ” και μάλιστα καλεί τους Βολιώτες να αντιδράσουν και να παραστούν στη σχετική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Δείτε την ανάρτηση:

”Σε αυτόν τον τόπο δε βαριέσαι ποτέ. Ενώ ετοιμαζόμουν να γράψω κάτι για το ξεπούλημα από τη Δημοτική Αρχή Βόλου των δημοτικών ξενώνων με 5 λεπτά τη βραδιά, μου ήρθε η ενημέρωση ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας πάει να περάσει στα «μουλωχτά» την περιβαλλοντική άδεια της ΑΓΕΤ Holcim.
Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο τη Δευτέρα στις 15:00 στη Λάρισα και αν περάσει η ΜΠΕ η ΑΓΕΤ αυξάνει τα όρια των ρύπων και κυρίως επιστρέφουν τα πλοία με τα σκουπίδια από την Ιταλία.
Πρέπει όλοι και όλες να αντιδρασουμε! Τη Δευτέρα πάμε Λάρισα”!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "17. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 30-09-2024 AAA.pdf ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ Σουλούκος Σωτήριος, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού -Πολιτισμού. OEMA OEMA20° 20° Μελέτη Περιβάλλοντος για την Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων, όπως ισχύει, του εργοστασίου παραγωγής τροποποίηση στο της υπ' αρ. 184437/10-01-2014 5o χλμ Βόλου τσιμέντου της εταιρείας <<ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ETAIPEIA ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ>> που λειτουργεί Αγριό Αγριάς, της 2004287815). Π.Ε. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:Κ Μαγνησίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας (nET: Λαμπρινίδης Φώτιος, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος. OEMA 21° Νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό και της Στρατηγικής Μελέτης"
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΔήμαρχος Νοτίου Πηλίου: Εποικοδομητική σύσκεψη εργασίας και ανταλλαγή απόψεων με αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος