«Υπήρχε λίγο η εντύπωση ότι είμαι πιο ανάλαφρη», είπε η Ναταλία Δραγούμη.

Για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής και την δυσπιστία που αντιμετώπισε σε αυτόν, μίλησε από καρδιάς η Ναταλία Δραγούμη, στο καναπέ του «Στούντιο 4» που βρέθηκε καλεσμένη σήμερα το απόγευμα (26.09.2024).

«Μια φορά πήρε η θεία μου τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπε “θα έρθει το Ηθών να μαζέψει τη Ναταλία στο τέλος”. “Γιατί;” αναρωτήθηκε ο μπαμπάς μου και του είπε πως “στην τηλεόραση κάνει γυμνά”. “Είναι μέσα στη δουλειά της” απάντησε ο μπαμπάς μου», περιέγραψε αρχικά η δημοφιλής ηθοποιός.

«Ο μπαμπάς μου, όμως, με ήξερε τόσο καλά και νιώθω ότι δεν είχα ίχνος χυδαιότητας σε αυτά που έκανα. Ήταν πιο τρομακτικό να βλέπεις μια ερωτική σκηνή άλλων αν και, βέβαια, στη δική σου ξέρεις πότε είναι και… φεύγεις! Πας να πάρεις ένα ποτήρι νερό στην κουζίνα και φεύγεις. Ναι, να έβλεπα ερωτική σκηνή μαζί με τους γονείς μου θα ήταν λίγο περίεργο», παραδέχθηκε.

«Υπήρχε λίγο η εντύπωση ότι είμαι πιο ανάλαφρη και ότι έχω περάσει πιο καλά, διότι στο θέατρο πρέπει να έχεις ένα βάρος και έναν πόνο. Υπάρχει βέβαια αλήθεια σε αυτό, όχι ότι πρέπει και προς Θεού, θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι αλλά ό,τι κακό συμβαίνει στη ζωή σου, μπαίνει μέσα και βγαίνει μέσω της τέχνης σου», πρόσθεσε, επίσης, η Ναταλία Δραγούμη.

To άρθρο Ναταλία Δραγούμη: «Νιώθω ότι δεν είχα ίχνος χυδαιότητας σε όσα έκανα στην τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣβίγκου: Να πολιτικοποιήσουμε τη συζήτηση και να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ