Ενα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 8 η ώρα το βράδυ της Πέμπτης στον Βόλο, πολύ κοντά στη διάβαση του ΟΣΕ επί της οδού Μπότσαρη.

Συγκεκριμένα, Ι.Χ.αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός, κατέβαινε την οδό Παπαρρήγα και έστριψε αριστερά προς την οδό Ιερολοχιτών, αφού πέρασε τις γραμμές. Εκείνη την ώρα ανέβαινε πεζός από τη μικρή ανηφόρα απέναντι από το τσιπουράδικο με κατεύθυνση τη διάβαση, ένας άνδρας περίπου 60 ετών. Το αυτοκίνητο τον παρέσυρε και μάλιστα από τη σύγκρουση ράγισε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, που σημαίνει ότι έγινε με σχετική δύναμη. Ο πεζός έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, χτυπημένος στο κεφάλι. Αμέσως διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τον τραυματία μεταφέροντάς του στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ το ανακριτικό της τροχαίας έφτασε επίσης άμεσα στο σημείο και οι αστυνομικοί ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΚάθριν Ζέτα-Τζόουνς: Γδύθηκε για να ευχηθεί «happy birthday» στον Μάικλ Ντάγκλας – Ο Bono και το cup cake