Η Μαρινέλλα συνεχίζει να δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό το οποίο υπέστη, κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο. Η «μεγάλη κυρία» του τραγουδιού  παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, όπως αναφέρει  το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Μαρινέλλα δεν είναι διασωληνωμένη και ανταποκρίνεται στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Οι δικοί της άνθρωποι αγωνιούν κι ελπίζουν να βγει νικήτρια. Η σπουδαία ερμηνεύτρια φαίνεται να μη χάνει το χιούμορ της, ούτε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα» φέρεται να είπε στην κόρη της, μέσα από την εντατική. 

Εκτός από την Τζωρτίνα Σερπιέρη, μία άλλη γυναίκα, στήριγμα για τη Μαρινέλλα, είναι η αδελφή της, Λούλα Παπαδοπούλου. Οι δύο τους είναι ενωμένες σαν μία γροθιά!

Η κυρία Λούλα, η οποία είναι μεγαλύτερη από τη Μαρινέλλα, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στη συναυλία της σπουδαίας ερμηνεύτριας στο Ηρώδειο, καθώς είναι χειρουργημένη. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξη για την πορεία της υγείας της τραγουδίστριας.

«Είναι καλά τώρα. Είναι καλύτερα, είναι μια χαρά. Επειδή είμαι χειρουργημένη, δεν πήγα στη συναυλία, δεν ήμουν εκεί», δήλωσε.

 

Όπως έχει αποκαλύψει η Μαρινέλλα, εκείνη και η αδελφή της, Λούλα, είναι αχώριστες. Ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει αρκετές φορές σε εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις. Ζουν μαζί στο σπίτι της σπουδαίας ερμηνεύτριας στην Κηφισιά, σε διαφορετικούς ορόφους. Εκεί κατοικεί και η κόρη της, Τζωρτίνα Σερπιέρη, με την δική της οικογένεια. «Με όλη τη «φαμίλια» μαζί, με αυτό το «κουκούλι» γύρω μου, νιώθω προστατευμένη», έχει πει σε παλιότερη συνέντευξη της.

«Ξυπνώ πολύ πρωί γιατί ακόμα μου αρέσει να χαίρομαι τη μέρα και δεν θέλω να περνά αναξιοποίητα ο χρόνος. Ζούμε μαζί με την αδελφή μου, την κόρη μου, τον άντρα της και τα εγγόνια μου, τον Δημήτρη και τη Μελίνα. Μου αρέσει να φροντίζω τα φυτά μου, να απολαμβάνω το φως του ήλιου, να τακτοποιώ τους χώρους του σπιτιού. Κατοικώ εδώ περισσότερο από σαράντα χρόνια. Αγόρασα το σπίτι από τη Ρένα Βλαχοπούλου, αλλά το ανακαίνισα πλήρως. Διακοπές πηγαίνουμε σε ένα εξοχικό που έχουμε στη Χαλκιδική δίπλα στη θάλασσα. Έχουμε κάθε μέρα τις δικές μας ιεροτελεστίες. Γελάμε, κολυμπάμε, μαγειρεύουμε, στιγμές καθημερινής ευτυχίας», ανέφερε η Μαρινέλλα σε συνέντευξή της στη Lifo τον περασμένο Ιούνιο. 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «ΤΕΤ- Α -ΤΕΤ, η Μαρινέλλα, μιλώντας για τη δεμένη οικογένειά της, είχε εξομολογηθεί ότι προσπαθεί να μη μεταφέρει τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι και στους ανθρώπους που αγαπά. 

Δείτε το απόσπασμα στο 3ο λεπτό:

«Νιώθω καλά γιατί έχω μια σπουδαία οικογένεια, την κόρη μου τον άντρα της, τα εγγόνια μου, την αδερφή μου, τα ανίψια μου. Είμαστε μία παρέα, οικογένεια. Γι’ αυτό καθόμαστε και σ’ ένα σπίτι όλοι. Όταν έρχομαι σπίτι μου βγάζω τα παπούτσια μου έξω, μαζί με τα παπούτσια μου βγάζω ό,τι άλλο με στενοχωρεί. Δεν φταίνε οι άνθρωποι οι δικοί σου, η οικογένειά σου να εισπράττουν το δικό σου: «Αχ! τι θα κάνω τώρα; Αχ! Πώς θα γίνει αυτό; Αχ! Πώς θα γίνει η δουλειά έτσι»; Δεν φταίει κανένας, Δεν πρέπει να τους στενοχωρούμε. Πρέπει να έχουμε χάδι εκείνη την ώρα».

Φωτογραφίες: NDP 

To άρθρο Μαρινέλλα: Η δυνατή σχέση με την αδελφή της, Λούλα και η συγκατοίκηση που μετρά 40 χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΖωή Κωνσταντοπούλου για τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ: «Θα πάμε μέχρι τέλους για το σκάνδαλο των Υποκλοπών»