Άραγε ξεμπλέκει κάνεις εύκολα από τον Μαυρογιαλουρο;;; Η απάντηση είναι μάλλον όχι.

Έτσι, μετά την θριαμβευτική περιοδεία για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια σε όλη την Μαγνησία και επειδή, η δεν πρόλαβαν να δουν, η θέλουν να τον ξαναδούν και ειδικά οι Βολιώτες, θα δοθεί μια τελευταία και αποχαιρετιστήρια παράσταση, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ στο ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΕΙΟ της Αγριάς (εκεί που φιλοξενείται και το ΠΑΓΑΣσκήνιο), με γενική είσοδο μόνο 5 ευρώ, για να μπορέσουν να το δουν όλοι.
Φυσικά μιλάμε για την διαχρονική πολιτική και σπαρταριστή κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου (ο κινηματογραφικός τίτλος ήταν “Υπάρχει και φιλότιμο”) με το σημερινό τίτλο ΟΡΣΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΕ , που παρουσίασε τα δύο τελευταία καλοκαίρια, η θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκήνιο..
Την παράσταση διασκεύασε και σκηνοθέτησε με κέφι και μαεστρία ο Σταμάτης Παγασαίος, που ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν επίσης οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Βάσω Γανωτοπούλου, Εριφύλη Κρανά, Νάνσυ Τζαβέλλα, Γιάννης Βαραλής, Φανή Στεφάνου, Μιχάλης Φυγετάκης, Γιώργος Ρα’ί’δης, Στήβη Παγωνάρη, Γιάννης Μπαρνασάς Απόστολος Βαλατσός, και Κώστας Δέτσης
Χορηγοί επικοινωνίας, Ράδιο ΒΕΡΑ, εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και Βόλος 9,86.
Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ, οι ΒολιΏτες θα πουν για τελευταία φορά ΟΡΣΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΕ.
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΙός Δυτικού Νείλου: Εκατοντάδες κρούσματα και δεκάδες θάνατοι φέτος στην Ελλάδα