Πένθος στην οικογένεια της Μαντόνα. Η ανυπέρβλητη Μαντόνα έχασε τη μητριά της, Joan Clare Ciccone, η οποία ήταν παντρεμένη με τον πατέρα της βασίλισσας της ποπ, Silvio για 58 χρόνια.

Η εκλιπούσα ήταν 81 ετών.

Η Joan πέθανε την περασμένη Τρίτη (24.09.2024) «μετά από μια σύντομη μάχη με έναν πολύ επιθετικό καρκίνο», σύμφωνα με τη νεκρολογία.

«Θα λείψει τρομερά από την οικογένεια και τους φίλους της, τη ζωή των οποίων εμπλούτισε με τον ενθουσιασμό, τη χαρά και την αγάπη της», αναφέρει η νεκρολογία.

Η Τζόαν «μπήκε» στη ζωή της Μαντόνα το 1966, όταν η ποπ σταρ ήταν 8 ετών, οπότε και παντρεύτηκε τον Σίλβιο. Η μητέρα της τραγουδίστριας του «Like a Prayer», που επίσης ονομαζόταν Μαντόνα, πέθανε τον Δεκέμβριο του 1963 σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Η Μαντόνα, έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη σχέση της με την Joan, κατά τη παιδικής της ηλικίας, λέγοντας στον Larry King το 2002 ότι «μερικές φορές υπέφερε» μέσα σε «στιγμές χάους».

Η Joan και ο Silvio Ciccone / ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν μικρή και αυτό ήταν δύσκολο για μένα», είπε. «Θέλω να πω ειλικρινά, δεν αποδέχτηκα τη μητριά μου όταν μεγάλωνα. Εκ των υστέρων, νομίζω ότι αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη. Είμαι πολύ κοντά στον πατέρα μου και δεν ήθελα να δεχτώ την αλλαγή στη ζωή μου».

Το 2015, η Μαντόνα δήλωσε στο Rolling Stone ότι όταν ήταν νεότερη, «δεν είχε καμία σχέση» με την Τζόαν και επομένως δεν είχε «κανένα πρότυπο».

Αν και παραμένει ασαφές αν οι σχέσεις τους έφτιαξαν με τη πάροδο του χρόνου, βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει την Joan και τη Madonna να αγκαλιάζονται θερμά στα παρασκήνια συναυλίας της σταρ το 2012.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Ερντογάν για το «παράθυρο ευκαιρίας» στα ελληνοτουρκικά