Εχοντας σε εκπληκτική μέρα τον τερματοφύλακα Μπαραγάν η Καλλιθέα απέφυγε την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκας παίζοντας με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό ο οποίος υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένος με πολλές και πολύ αξιόλογες τελικές προσπάθειες.

Η Καλλιθέα πέτυχε την 5η ισοπαλία της σε 6 αγώνες, ενώ αυτή ήταν η 1η ισοπαλία για τον Βόλο, ο οποίος έφτασε τους 4 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Καλλιθέα.

Ο Βόλος ξεκίνησε δυνατά, αλλά η Καλλιθέα προηγήθηκε με κοντινό σουτ του Τζιάνι στο 23′, μετά από κόντρα στην περιοχή των γηπεδούχων.

Ο Βόλος ισοφάρισε στο 37′ με τον Μεντιέτα, ο οποίος βρήκε ελεύθερο χώρο εκτός περιοχής και με φοβερό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον καταπληκτικό τερματοφύλακα Μπαραγάν, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνιά του και σημειώνοντας το τρίτο εφετινό του γκολ του.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη τριπλή ευκαιρία στην ίδια φάση για να προηγηθούν. Αρχικά ο Μίλετιτς είδε το σουτ να σταματάει σε σώμα παίκτη της Καλλιθέας, εν συνεχεία ο Άλτμαν δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαραγάν και στο τέλος της φάσης ο Μύγας ”σημάδεψε” ξανά σώματα αμυνομένων. Ολα αυτά μέσα στην περιοχή της Καλλιθέας

Στο 52΄ ο Κόζστα δεν μπόρεσε σχεδόν εξ επαφής να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων χάνοντας σίγουρο γκολ. Στο 75΄ο Μπαραγάν έκανε νέα μεγάλη απόκρουση, σε σκαστή κεφαλιά του Κόντε από κοντά.

Ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας επενέβη σωτήρια και στο 76′ σε σουτ του Κόμπα και η Καλλιθέα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μουτίνιο βγήκε απέναντι στον Κόβατς, αλλά πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ.

Με βάση τον αριθμό των χαμένων ευκαιριών ο Βόλος μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από το αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερνάντου, Ασεχνούν (89΄ Βιγιαφάνιες), Μεντιέτα, Άλτμαν (60΄ Κόμπα), Κόζστα (72΄Κόντε).

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγάν, Μανθάτης (59΄ Σοΐρι), Μότοκ, Ισιμάτ Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ, Μερκάτι (59΄ Μουτίνιο), Ντιμπά, Τζιάνι (59΄ Ματίγια), Ντεμέτριους (77΄ Βαλμπουενά), Ουλντρίκις (89΄ Βασιλόγιαννης).

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΣίλια Κριθαριώτη: Η εμφάνιση που εντυπωσίασε και το βίντεο που ανέβασε η σχεδιάστρια στα social media