Πολλές φορές αναφερόμαστε επικριτικά για τις υπηρεσίες στο δημόσιο σύστημα υγείας, ωστόσο δεν είναι λίγες και οι φορές που οι ευχαριστίες προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι έντονες. Μια τέτοια περίπτωση είναι της εκπαιδευτικού Κυριακής Μύρικνα που αντιμετώπισε πρόβλημα ορθοπεδικής φύσεως και αντιμετωπίστηκε, όπως αναφέρει, με πολύ ικανοποιητικό τρόπο. Αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

”Η προσωπική μου περιπέτεια «βλάβης» αποκαταστάθηκε πλήρως με κάθε λειτουργικότητα σε διάστημα τεσσάρων μηνών, καθώς εκτός από το κυρίως κάταγμα προκλήθηκε δυσλειτουργία του καρπιαίου σωλήνα. Οφείλω λοιπόν να συγχαρώ και να ευχαριστήσω δημόσια την ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ του Αχιλ/λειου Νοσ/μειου Βόλου και ιδιαίτερα θα αναφερθώ στον ορθοπεδικό –χειρουργό που ανέλαβε τη δική μου επέμβαση κο Νικ. Μπαδήλα και τους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων, με άριστες γνώσεις και μεθοδολογία για την πλήρη αποκατάσταση του κατάγματος , με ευγένεια και ανθρωπισμό, υπερβάλλοντας πολλές φορές των δυνατοτήτων τους λόγω των δυσχερών συνθηκών στην εργασία τους , όπως και την Φυσικοθεραπεύτρια κα Καίτη Στάμου του τμήματος στη Ν. Ιωνία, με εξαιρετική συνδρομή στην αποθεραπεία μου. Με την ίδια αρτιότητα συνέβαλαν οι εξειδικευμένοι Νοσηλευτές του τμήματος όπως και το Διοικητικό προσωπικό.
Η εμπιστοσύνη των ασθενών στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας είναι το κίνητρο Γιατρών και Νοσηλευτών να ανταποκριθούν στο έπακρο με άριστα αποτελέσματα”.
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΑπάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον απολογισμό του πρωθυπουργού: Η πολιτική Μητσοτάκη πρέπει σύντομα να λάβει τέλος