Στη δημοσιότητα ήρθαν μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξαν οι ανήλικοι, που συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα.

Τα μηνύματα προκαλούν αποτροπιασμό, καθώς όπως φαίνεται υπήρχε ομαδική συνομιλία όπου μοιράζονταν τα όσα έκαναν και όσα σκόπευαν να κάνουν. «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε. Την έχω φωτό με τις μελανιές», έγραψε στα social media κοπέλα που ανήκε στην ομάδα που επιτέθηκε στη 14χρονη στη Γλυφάδα.

«Και δεν ήμουν μόνη, υπήρχε και γκρουπ. Και να σας πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε» σημείωσε με τους διαδικτυακούς της φίλους να της απαντούν «να σε πλακώσουμε, να σε κάνουμε όπως αυτή», σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Καλημέρα» στον ΣΚΑΙ. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον πατέρα της, η 14χρονη δεν είναι καλά και η ψυχολογία της είναι βεβαρημένη.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 14χρονης, η ανήλικη  δεν έχει πάει σχολείο, ωστόσο έχει εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει. Ωστόσο κατά τον ίδιο, δεν ξέρει αν είναι σε θέση να το κάνει. «Μιλάει καθημερινά με ψυχολόγους και παιδοψυχίατρο. Δεν είναι καλά, είναι βεβαρημένη η ψυχολογία της. Αυτό αφορά όλη την οικογένεια. Είμαστε αρκετά ταλαιπωρημένοι και κουρασμένοι από το Σάββατο το βράδυ, έχει διαταραχθεί η ισορροπία και η λειτουργία του σπιτιού. Είμαστε ανάστατοι, στεναχωρημένοι, σχεδόν άυπνοι», ανέφερε μιλώντας στο Action24.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη φέρεται να περιγράφει στις καταθέσεις τρία πρόσωπα, δύο 14χρονες συμμαθήτριές της και ένα ακόμα 16χρονο κορίτσι. Ωστόσο στο κάδρο των ερευνών έχει μπει ένας 18χρονος, ο οποίος περιγράφεται σε μαρτυρία ως υποκινητής του επεισοδίου και φέρεται να φοράει καπέλο και να έχει στον λαιμό του ένα χαρακτηριστικό τατουάζ.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Πηγή: LiFO
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΜάρκος Σεφερλής: Δυο παραστάσεις με γεμάτο το ανοιχτό θέατρο Βόλου