Υπογράφηκε το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου, από τον δήμαρχο Βόλου και τον ανάδοχο του έργου, η σύμβαση για την έναρξη των εργασιών στον δρόμο Βόλου – Μακρινίτσας, μέσω Κουκουράβας, ένα χρόνο μετά τις καταστροφές που υπέστη εξαιτίας των διπλών πλημμυρών του προηγούμενου Σεπτεμβρίου. Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός επί έναν χρόνο.
Ένα σημαντικό έργο που το στερήθηκαν οι κάτοικοι της Μακρινίτσας, οι περίοικοι και οι τουρίστες. Το έργο ύψους σχεδόν έξι εκατ. ευρώ μετά τις καταστροφές του περασμένου Σεπτεμβρίου εγκρίθηκε κι εντάχθηκε από την κυβέρνηση πριν από έξι μήνες, και πριν τρεις μήνες κατατέθηκε στα ταμεία του δήμου Βόλου προκαταβολή ύψους δύο εκατ. ευρώ.
Οπως δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ”δυστυχώς, το κράτος και το παρακράτος, αυτό που δημιουργεί όλες αυτές τις αντιξοότητες στην πατρίδα μας, σήμερα επέτρεψε να ολοκληρωθεί το έργο, μετά από 13 μήνες. Κάλλιο αργά πάρα ποτέ”.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΣτέλιος Λημνιός: Ένα χρόνο και βάλε μετά τις θεομηνίες που έπληξαν το Βόλο, τα προβλήματα και τα μπάζα είναι αδύνατο να διαχωριστούν