Με 16 θέματα συζήτησης συνεδριάζει αύριο Τρίτη 1 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας.

Αναλυτικά, η ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου έχει ως εξής:

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της 16ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού 2024 & της 12ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος 2024 του Δήμου Ρήγα Φεραίου.(ΑΔΕ 202-2024).
  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση της 17ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού 2024 & της 13ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος 2024 του Δήμου Ρήγα Φεραίου. (ΑΔΕ 203-2024).
  3. Λήψη απόφασης για απονομή τιμητικών διακρίσεων σε τέσσερις αθλητές – κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Βόλου & Αργοναύτες, οι οποίοι έχουν καταγωγή από το Βελεστίνο, Ριζόμυλο (2), Βένετο του Δήμου Ρήγα Φεραίου και με τις πολλές διακρίσεις τους σε αγώνες κωπηλασίας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, προβάλλουν τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.
  4. Λήψη απόφασης για την έγκριση χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης σε δημότη. (Σχετική η 22 / 2024 Απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου).
  5. Λήψη απόφασης για την υλοτόμηση του δάσους Κεραμιδίου για τις ατομικές ανάγκες των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Κεραμιδίου, για το έτος 2024. (Σχετική η 11 / 2024 Απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Κεραμιδίου).
  6. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής αυτοψίας της έκτασης 13.795,10 τ.μ. στη θέση Οβριά Δήμου Ρήγα Φεραίου», προκειμένου να προβούμε, σύμφωνα με τις διατάξεις της § 2α, του άρθρου 196 του Ν.4555/18 «Κλεισθένης», στην δημοπράτηση εκμίσθωσης της ανωτέρω έκτασης.
  7. Λήψη απόφασης για την έγκριση της σύμβασης της Υπεργολαβίας κατά την εκτέλεση του έργου: «Ενίσχυση της Ενεργειακής Απόδοσης του Σχολικού Κτιρίου Γυμνασίου – Λυκείου Καναλίων, Δήμου Ρήγα Φεραίου».
  8. Λήψη απόφασης για έγκριση Κατασκευής Τεχνικών και απομάκρυνση χωμάτων στο έργο: «Αγροτική Οδός Δ.Ε. Κάρλας Δήμου Ρήγα Φεραίου (Τμήμα Στεφανοβίκειο – Ριζόμυλος- Επαρχιακή Οδός Ριζομύλου – Καναλίων» .
  9. Λήψη απόφασης για την παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Αποκατάσταση Εισόδου Κεραμιδίου λόγω Θεομηνίας».
  10. Λήψη απόφασης για την επιμήκυνση χρονοδιαγράμματος κατασκευής του έργου : «Κατασκευή ανοικτών και πλακοσκεπή οχετών και ένα μέρος κλειστού αγωγού, στη θέση Κουμάσι».
  11. Λήψη απόφασης για την παράταση προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: «Συντήρηση Κοιμητηρίων Δήμου Ρήγα Φεραίου, έτους 2023».
  12. Λήψη απόφασης για την έγκριση του Σχεδίου Εκτάκτων Αναγκών και Διαχείρισης Συνεπειών λόγω Δασικών Πυρκαγιών με την κωδική ονομασία ΙΟΛΑΟΣ 2 (σύμφωνα με τη 5η έκδοσή του), ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ.
  13. Λήψη απόφασης για τον ορισμό επιτροπής εκτίμησης δημοτικής έκτασης, λόγω προσκύρωσης της, από την ιδιοκτησία με κτηματολογικό αριθμό 030106, στο οικοδομικό τετράγωνο Γ1α εμβαδού 4,00 τ.μ.
  14. Λήψη απόφασης για την έγκριση προθεσμίας περαίωσης εργασιών για το έργο: «Αποκατάσταση ζημιών στην Δ.Ε. ΦΕΡΩΝ από τη ΘΕΟΜΗΝΙΑ 2021».
  15. Λήψη απόφασης για την παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Παρέμβαση ενεργειακής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Ρήγα Φεραίου».
  16. Λήψη απόφασης για την χορήγηση οριακής προθεσμίας για το έργο: «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΑΕΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ», με ανάδοχο την ΔΟΜΗΚΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ με διακριτικό τίτλο: «ΔΟΜΗΚΑ Α.Ε.».

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΙερέας σε εκκλησία ήρθε στα χέρια με πιστό επειδή άφησε σοκολατάκι στο παγκάρι!!