Στα Σπάτα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (1/10) ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος.

Ο «Super Mario» ήταν αρκετά ευδιάθετος και στη διάρκεια της επίσκεψής του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας συναντήθηκε με τον Ματίας Αλμέιδα στο γραφείο του Αργεντινού προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αμφότεροι βγήκαν από το τετ-α- τετ με εξαιρετική διάθεση.

Προπονήθηκαν κανονικά Λαμέλα και Μαρσιάλ

Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αλμέιδα είδε την Τρίτη τους Έρικ Λαμέλα και τον Άντονι Μαρσιάλ να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Αργεντινός ταλαιπωρούνταν από ένα χτύπημα στο γόνατο στη διάρκεια προπόνησης κι έτσι είχε μπει στα… πιτς, ωστόσο έδειξε ότι πλέον είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς με τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προαναφέραμε σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε και ο Γάλλος αστέρας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση τις προηγούμενες ημέρες.

Αντίθετα, οι Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία και Οντουμπάτζο, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, έχουν μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους τις επόμενες μέρες.

Εκτίει την τιμωρία του με Παναιτωλικό ο Μάνταλος

Εν τω μεταξύ χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο στην αποστολή της θα ταξιδέψει η ΑΕΚ για το σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής μέσος αντίκρισε την κίτρινη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, συμπλήρωσε κάρτες κι έτσι ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς του Αγρινίου.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΕ κινητοποιεί βοήθεια για την κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ελλάδα