Θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου στο τέλος της σεζόν αν δεν ικανοποιηθούν κάποιες προϋποθέσεις είπε την Τρίτη σε συνέντευξή του σε ξενοδοχείο του Βόλου, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναγνώρισε ότι, υπάρχει ”κόντρα” με τον δήμαρχο Βόλου και ζήτησε αυτή να τελειώσει για το καλό του Ολυμπιακού και της πόλης. Ζήτσε μάλιστα και ραντεβού μαζί του.

Εξέφρασε αισιοδοξία ότι από δω και πέρα τα παιχνίδια έδρας ο Ολυμπιακός θα τα δίνει στο ΕΑΚ.

Δήλωσε απογοητευμένος από το ότι δεν είναι κοντά στο σύλλογο βοηθώντας την, επιχειρηματίες, βουλευτές του νομού, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, αλλά και πολλοί που δηλώνουν φίλοι της ομάδας.

Αφού αναφέρθηκε σε πολλές……..λεπτομέρειες στη μέχρι τώρα πορεία του στην ομάδα για ενάμιση χρόνο, υποστήριξε ότι ξοδεύει πολύ περισσότερα απ’ όσα εισπράττει από την ομάδα κι ότι αν αυτό συνεχιστεί, δεν θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος και μοιραία θ’ αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς.

Πάντως, είναι γεγονός ότι, η ιστορική ομάδα του Βόλου, με τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος φαίνεται ότι, χρειάζεται μια διοίκηση στιβαρή, ισχυρή που να μπορεί να διαβεί σε δύσκολους δρόμους, παραμερίζοντας εμπόδια και……τρικλοποδιές, διαφορετικά θα βολοδέρνει μεταξύ γκρίνιας και μιζέριας.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

 

 

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροBad Bunny και Action Bronson στην νέα ταινία του Αρονόφσκι