Νέες φωτογραφίες από το οικογενειακό της ταξίδι στην Καππαδοκία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη, έκανε η Ιωάννα Τούνη στα social media.

Η γνωστή influencer βρέθηκε στην Καππαδοκία της Τουρκίας και μοιράστηκε πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες αλλά και βίντεο με φόντο τα αερόστατα. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, Η Ιωάννα Τούνη και ο μικρός Πάρης πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί σε ακόμη ένα φαντασμαγορικό ταξίδι, όπως τους αρέσει να κάνουν με την πρώτη ευκαιρία.

Στη νέα της ανάρτηση στο instagram η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα του ταξιδιού της, κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της Πάρη.

«Θα θυμάται άραγε τίποτα από όλα τα μακρινά ταξίδια που έχει κάνει όταν μεγαλώσει;», έγραψε στο post.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

//www.instagram.com/embed.js

Υπενθυμίζεται ότι σε μια από τις αναρτήσεις της, ανέβασε φωτογραφία με την τουρκική σημαία και προκάλεσε σχόλια στο διαδίκτυο.

Μάλιστα πολλοί δεν δίστασαν να την αποδοκιμάσουν στα σχόλια που ως Ελληνίδα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη σημαία της Τουρκίας. Ωστόσο η Ιωάννα Τούνη δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση για το ζήτημα.

To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Η τρυφερή ανάρτηση αγκαλιά με τον γιο της στην Καππαδοκία – «Θα θυμάται άραγε ο Πάρης;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του δημάρχου Βόλου με εκπροσώπους τοπικών αθλητικών σωματείων για τη διαχείριση των χώρων