Η Κωσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που πέρασε με το μωρό της. Αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, ενώ αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει, ο μικρότερος γιος της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, βγήκαν να διασκεδάσουν το βράδυ της Δευτέρας (30-09-2024) και έπεσαν πάνω στις τηλεοπτικές κάμερες. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που πέρασε με το μωρό της, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να κάνει τρίτο παιδί.

«Με τον ύπνο ακολουθώ μια δική μου σπαρτιάτικη μέθοδο. Είμαι λίγο αυστηρή στον ύπνο. Προσπαθώ να το βάλω σε πρόγραμμα και το δεύτερο παιδί» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια δύσκολη στιγμή που πέρασαν το προηγούμενο διάστημα λέγοντας:

«Είχε συμβεί κάτι, είχαμε αρρωστήσει με το μωράκι και χρειάστηκε να νοσηλευτούμε. Όλα καλά, δόξα τω Θεώ. Ήταν πολύ μωρό, ήταν 40 ημερών και όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ επώδυνο να βρίσκεσαι με ένα τόσο μωρό στο νοσοκομείο».

«Δε ξέρω αν θα κάνω τρίτο παιδί, δε το αποκλείω. Η βάπτιση μάλλον θα γίνει του χρόνου, να χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Το όνομα που θα πάρει είναι Βασίλης, αλλά τον λέμε Μπίλι γιατί θα γυρνάνε όλοι στο σπίτι» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τέλος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση μιας εκπομπής που είχε κάνει στο παρελθόν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αέρα με άλλη παρουσιάστρια.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροAS: «Η Θύρα 7 στους 10 πιο βίαιους οργανωμένους οπαδούς στην Ευρώπη»