Ο Πάνος Μιχαλόπουλος επισκέφθηκε κατάστημα στη Ραφήνα και σε βίντεο τον βλέπουμε να συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποφεύγει τα τελευταία χρόνια τις δημόσιες εμφανίσεις και τις δηλώσεις μπροστά στις κάμερες. Ζει στη Μεσσηνία και έχει αφοσιωθεί στα κτήματά του. Πρόσφατα βρέθηκε στην Αθήνα και πέρασε από τη Ραφήνα. Εκεί, καταγράφηκε σε βίντεο, να συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη, σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ο ηθοποιός, που έχει γράψει τη δική του σημαντική πορεία στο χώρο της υποκριτικής, βρίσκεται στα 75 χρόνια της ηλικίας του.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος απολαμβάνει πλέον τη ζωή του μακριά από τον χώρο του θεάματος φροντίζοντας τη κτήματά του στην Καλαμάτα και όπως έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν δεν σχεδιάζει να επιστρέψει. Η τελευταία φορά που τον είδαμε να εμφανίζεται κάπου, ήταν τον Οκτώβριο του 2023.

Τότε ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε γνωστό κέντρο της Αθήνας, μετά από 12 χρόνια.

Αυτή τη φορά, στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο του Πάνου Μιχαλόπουλου από την επίσκεψή του σε μαγαζί με μπουγάτσες στη Ραφήνα. Στις εικόνες που εξασφάλισε η espressonews.gr ο ηθοποιός είχε αρκετά καλή διάθεση και συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει κάνει δύο γάμους και έχει έναν γιο, τον Σωτήρη. Υπήρξε παντρεμένος (1988-1990) με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά. Συνολικά έχει παίξει σε 29 ταινίες, 21 τηλεοπτικές σειρές και 19 θεατρικές παραστάσεις κατά το διάστημα 1972-2009.

To άρθρο Πάνος Μιχαλόπουλος: Βίντεο από την σπάνια εμφάνιση του ηθοποιού στα 75 χρόνια της ζωής του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΙωάννα Τούνη: Αντιδράσεις για την ανάρτηση της influencer με την τουρκική σημαία στην Καππαδοκία