«Εγώ με το ψωμί συναδέλφου ηθοποιού δεν έχω παίξει ποτέ», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας για την ζωή και την καριέρα του.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό» οΠαύλος Χαϊκάλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην καθημερινή του ζωή, στην ασχολία του με την αστρολογία, στην «χρυσή» περίοδο της καριέρας του και στους φίλους που του στάθηκαν σε δυσκολίες.

«Μένω μόνιμα στο Κατάκολο, με την αστρολογία ασχολούμαι ερασιτεχνικά και ζω από τη σύνταξή μου. Είχα δει στον αστρολογικό μου χάρτη ότι θα αντιμετωπίσω μια μαυρίλα, αλλά δεν περίμενα αυτό το μέγεθος. Ο αστρολογικός μου χάρτης λέει ότι έχω μπροστά μου καλά πράγματα.

Στις δύσκολες στιγμές μου είχα δίπλα μου τον γιο μου και τον φίλο μου, τον Δημήτρη Μαυρόπουλο. Και ο Κώστας Αποστολάκης και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου στάθηκαν», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε στη συνέχεια: «Έλεγαν κάποτε ότι έχω offshore στην Κύπρο και τα κανάλια με “χτυπούσαν” καθημερινά. Εγώ με το ψωμί συναδέλφου δεν έχω παίξει ποτέ. Εν αντιθέσει με κάποιους που βγήκαν και μίλησαν, οι οποίοι έχουν αφήσει ανθρώπους χωρίς δουλειά. Και σε εποχή που είχαν ανάγκη το γάλα για το παιδί τους και τους το έκοψαν γιατί είχαν μια δύναμη.

Αυτό είναι πιο σκληρό απ’ οτιδήποτε. Το να παίξεις με το ψωμί συναδέλφου είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δεν έγινε ποτέ καμία οντισιόν στο 50-50 όπως υποστήριξαν οι δύο γυναίκες, ότι τις έστειλα εγώ εκεί. Η μία από αυτές μου είχε στείλει βιογραφικό να τη βάλω στην Πολυκατοικία».

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο ίδιος είπε: «Φυσικά και μιλάω με τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα ήταν ανέντιμο να μη μιλάω μαζί του. Ισχύουν μόνο όσα λέει ο Πέτρος και οι δικηγόροι του. Ο Πέτρος θα μιλήσει μετά το Εφετείο. Ο Πέτρος μπήκε άδικα φυλακή. Αν μάθετε τι γινόταν μέσα στο δικαστήριο, θα γελάσουν και οι κότες.

Στον Πέτρο είχα πει “πληρώνεις τον απόλυτο χαρακτήρα σου”. Ο Πέτρος θέλει να κάνουμε μαζί θέατρο και μου το λέει. Κι εγώ θέλω να τον στηρίξω. Δεν ξέρω, γιατί έχω σιχαθεί το θέατρο, αλλά μπορεί και να ξαναγυρίσω», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

 

To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης: «Είδα στον αστρολογικό μου χάρτη ότι θα αντιμετωπίσω μια μαυρίλα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροSean «Diddy» Combs: Στη φυλακή κοιμάται στο πάτωμα μαζί με τρωκτικά