Ο Φάμπιο Μαρέσκα, αφού αντικαταστάθηκε από την UEFA ως τέταρτος διαιτητής στον αγώνα Αϊντχόφεν-Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Champions League, βρίσκεται κοντά και σε τιμωρία με ποινή αποκλεισμού ενός μηνός από τα παιχνίδια της ιταλικής Serie A, για την οποία θα τον ενημερώσει σύντομα ο Τζανλούκα Ρόκι, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Ο Ιταλός διαιτητής πληρώνει το τίμημα για τη διεθνή υπόθεση που ξέσπασε μετά τις εις βάρος του κατηγορίες ότι απείλησε να σκοτώσει παίκτη της ομάδας Αλ Αραμπί κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κουβέιτ SC για την κορυφαία εθνική κατηγορία της αραβικής χώρας, που καλεί έμπειρους διαιτητές για τους μεγάλους αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα συνέβησαν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στον αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο Al-Sadaqua Walsalam. Στη διάρκεια της αναμέτρησης υπήρξε επαφή μεταξύ του ποδοσφαιριστή Καλέντ Αλ Μουρσέντ και του ίδιου του Μαρέσκα.

Ο Ιταλός διαιτητής, πεπεισμένος ότι η σύγκρουση δεν ήταν τυχαία, φέρεται να εκστόμισε σε μια απειλητική φράση που ειπώθηκε στα αγγλικά προς τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανέφερε ότι άκουσε την έκφραση «την επόμενη φορά θα σε σκοτώσω».

Μετά το τελευταίο σφύριγμα ο παίκτης απευθύνθηκε στους μάνατζέρ του, που προχώρησαν σε επικοινωνία με την αστυνομία για να υποβάλουν καταγγελία. Ο Μαρέσκα προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν, δεδομένου ότι ήθελε να αστειευτεί με τον παίκτη που τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως τέθηκε σε κίνηση η διπλωματική μηχανή των δύο ομοσπονδιών. Από την ιταλική πλευρά, στόχος είναι πρώτα απ΄ όλα η προστασία του Μαρέσκα από τυχόν ποινικές διαδικασίες στο Κουβέιτ και, στη συνέχεια, η διατήρηση της σχέσης συνεργασίας με την τοπική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαιδική παχυσαρκία: Ανησυχητικά ευρήματα – 1 στα 4 παιδιά δεν τρώει πρωινό