Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε αργά χθες το βράδυ στο Αγρίνιο, όταν εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στον προαύλιο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου της περιοχής. Ευτυχώς, από την έκρηξη δεν σημειώθηκαν ζημιές στον χώρο ή κάποιος τραυματισμός.

Τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ενώ σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων

Την Αστυνομία ειδοποίησαν περίοικοι που βρήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους να δουν τι συμβαίνει. Οι άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου έφτασαν άμεσα στο σχολείο και έπειτα από έρευνες οι αστυνομικοί βρήκαν υπολείμματα από τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Συγκεκριμένα εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο καμένα πλαστικά μπουκάλια δεμένα μεταξύ τους με μονωτική ταινία.

Στα εγκληματολογικά ο εκρηκτικός μηχανισμός

Στη συνέχεια τα υπολείμματα εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Επίσης, εξετάζεται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεται το σχολείο.

Όπως αναφέρει η agriniopress.gr, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος αγνώστων για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό. Την προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αγρινίου.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή σε δράσεις στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Ημέρας για το Ανθρώπινο Εμπόριο
Επόμενο άρθροΣωκράτης Φάμελλος: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ – Να ξαναχτισουμε το σπίτι μας»