Η εντυπωσιακή Νικόλ Κίντμαν είναι η κύρια πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας με τίτλο «Babygirl», η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και η γνωστή ηθοποιός απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού για την ερμηνεία της.

Η A24 αποκάλυψε το εντυπωσιακό, επίσημο τρέιλερ για το ερωτικό θρίλερ «Babygirl». Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας υπογράφει η Χαλίνα Ρέιν ενώ σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία της με την A24. Η γνωστή ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν «σαρώνει» στον ρόλο της «Ρόμι».

«Όλοι μας κουβαλάμε ένα μικρό μαύρο κουτί γεμάτο με φαντασιώσεις και ταμπού που μπορεί να μην μοιραστούμε ποτέ με κανέναν. Με γοητεύει η δυαδικότητα της ανθρώπινης φύσης και αυτή η ταινία είναι μια προσπάθεια να ρίξει φως στις αντίπαλες δυνάμεις που συνθέτουν την προσωπικότητά μας» δήλωσε η συγγραφέας-σκηνοθέτης στη Βενετία.

«Για μένα, ο φεμινισμός είναι η ελευθερία να μελετάς την ευαλωτότητα, την αγάπη, τη ντροπή, την οργή και το εσωτερικό τέρας μιας γυναίκας» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, η Κίντμαν ενσαρκώνει ένα ανώτατο στέλεχος μιας εταιρείας τεχνολογίας με έδρα τη Νέα Υόρκη, που ξαφνικά συνάπτει μια ερωτική σχέση με έναν νεότερο υφιστάμενό της και βάζει σε κίνδυνο την καριέρα και την οικογένειά της.

Μαζί της πρωταγωνιστεί ο Χάρις Ντίκινσον ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Αντόνιο Μπαντέρας, Σόφι Γουάιλντ, Έσθερ Μακγκρέγκορ, Βίκτορ Σλίζακ, Βον Ρέιλι και Λέσλι Σίλβα.

Το «Babygirl» θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων.

To άρθρο Νικόλ Κίντμαν: Στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας «Babygirl» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπούσα η ΕΑΔ από τη συζήτηση στη Βουλή για την αλλαγή των προσόντων του διοικητή της