Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για τον αυριανό αγώνα του απέναντι στην Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη του νίκη στη League Phase του Europa League.

Η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών κύλησε δίχως κάποιο απρόοπτο και μετά το τέλος της ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του,στην οποία συμπεριελήφθησαν οι Γιώργος Μασούρας, Λορέντσο Πιρόλα και Ζέλσον Μάρτινς, οι οποίοι και σήμερα συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ των εκλεκτών του Βάσκου προπονητή βρίσκονται οι δύο «μικροί» που έπαιξαν βασικοί και είχαν πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στον Ατρόμητο, Χρήστος Μουζακίτης και Μπάμπης Κωστούλας.

Αναλυτικά η αποστολή: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μαρτίνς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ ταινία «Wolfs» με πρωταγωνιστές τους Κλούνεϊ και Πιτ έχει τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του AppleTV+