Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τη Στεάουα Βουκουρεστίου στο γήπεδο της Τούμπας (Πέμπτη 3/10, 22:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League, με στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη έπειτα από την ήττα στην Πόλη από τη Γαλατάσαραϊ (3-1).

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στη Νέα Μεσημβρία στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. Ο Ομάρ Κόλεϊ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αποκόμισε από το παιχνίδι με τη «Γαλατά», υποβλήθηκε σε θεραπεία και δεν θα είναι στη διάθεσή του Ράζβαν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο ισχύει και με τους Μπράντον Τόμας κι Αντώνη Τσιφτσή. Ο Ισπανός φορ δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε θεραπεία. Φυσικά, δεν υπολογίζονται οι νεοαποκτηθέντες Ντέγιαν Λόβρεν και Γίρι Παβλένκα, αλλά και οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Τζόναθαν Γκόμεζ, Τόμας Μουργκ που δεν δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι εξής:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροLeague Phase Champions League: Live τα ματς της 2ης αγωνιστικής