Το αγαπημένο πολυκατάστημα PUBLIC στον Βόλο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους πολυπληθείς πελάτες του, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να βρίσκουν σ’ αυτό και οικιακές συσκευές. Είναι μια ακόμα προσπάθεια του PUBLIC, να βρεθεί πιο κοντά στον κόσμο που το αγάπησε και το ανέδειξε όλ’ αυτά τα χρόνια ως κορυφαίο στο χώρο της τεχνολογίας και του βιβλίου.

Από την Πέμπτη 3 ως το Σάββατο 5 Οκτωβρίου η επίσκεψη στο PUBLIC Βόλου θα σας βγάλει ακόμα πιο κερδισμένους. Θα πάρετε 25% PUBLIC επιστροφή σε ευρώ, σε επόμενες αγορές, με αγορά οικιακών συσκευών, μικροσυσκευών και τηλεοράσεων.

Πως θα πάρετε την επιστροφή;

Mέσω του PUBLIC+, του νέου προγράμματος ανταμοιβής των PUBLIC. Συγκεντρώνετε PUBLIC επιστροφές σε ευρώ στο Wallet σας, που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές από τα PUBLIC και σε ο,τι προ’ι’όντα θέλετε. Η εγγραφή είναι πανεύκολη κι εντελώς δωρεάν.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, θα σας περιμένει η αγαπημένη Masterchef Λία Μακροστεργίου, για ένα Ninja Cooking event.

Eπίσης θα έχετε -10% για αγορά Second Go Smartphone και -50% σε προ’ι’όντα προστασίας οθόνης Smartphone στο σημείο service iRepair εντός του καταστήματος.

Το νέο περιβάλλον στο PUBLIC του Βόλου σας υπόσχεται νέες συναρπαστικές διαδρομές στην καθημερινότητά σας και ξέρετε ότι, στα PUBLIC ο λόγος γίνεται πάντα πράξη αξίας!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΙουλία Καλλιμάνη: «Μου κόστισε η απώλεια του πατέρα μου, ένα παιδί το βιώνει πολύ έντονα»
Επόμενο άρθροΧανιά: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ξυλοδαρμό συμμαθητή τους , οι γονείς τους και ο διευθυντής του σχολείου