Το δίλημμα των εκλογών της 6ης Οκτωβρίου θέτει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Δούκας, σε σποτ από την πανηγυρική εκδήλωσή του στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (2/10).

«Τα στάδια δε μας χωράνε. Και αυτό δείχνει το κύμα που έρχεται. Τη νέα ορμή!», αναφέρει ο κ. Δούκας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Το δίλημμα στις εκλογές είναι ένα. Θέλουμε ένα μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ, βούτυρο στο ψωμί του κ. Μητσοτάκη; Θέλουμε ένα μικρό ΠΑΣΟΚ, δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας; Ή ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ, μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα νικήσει;».

«Και σας ζητώ καθαρή εντολή, στις 6 του Οκτώβρη, για να κάνουμε τις απαραίτητες τομές και ανατροπές. Καθαρή εντολή για τη νίκη! Πάμε Δυνατά! Πάμε Ενωτικά! Πάμε Τώρα!», καλεί τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως «θα νικήσουμε! Να ‘στε σίγουροι! Θα τα καταφέρουμε! Η Αθήνα μίλησε! Και θα μιλήσει και η χώρα! Σας ευχαριστώ πολύ! Να ‘στε καλα!».

Κείμενο υποστήριξης 64 πανεπιστημιακών στον Χάρη Δούκα

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής χρειάζεται ένα καινούργιο ξεκίνημα, επισημαίνουν σε κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα 64 προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό χώρο της Ελλάδας, εκφράζοντας τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, για την προεδρία του κόμματος.

«Στηρίζουμε τον Χάρη Δούκα γιατί έχουμε ανάγκη από ηγεσία που θα κάνει πράξη το ‘μαζί’ και θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σε μια νέα εποχή επιτυχιών και προσφοράς στην ελληνική κοινωνία», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟλυμπιακός-Μπράγκα: Στις 19:45 η σέντρα του αγώνα – Βασικός ο Μουζακίτης!