Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στα δύο της παιδιά, στον πρώην σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη και σε δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να διαχειριστεί.

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε στην εκπομπή της Zoe Pre στο κανάλι της στο Youtube μιλώντας για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία, πριν και μετά τον ερχομό των παιδιών της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και σε δύσκολες περιόδους της, στις οποίες όπως ανέφερε, δεν ήθελε να πάει στην εκπομπή της.

Αρχικά ανέφερε η παρουσιάστρια για τα παιδιά της: «Είμαι μια επιχείρηση μόνη μου, δεν πρόκειται να μπορέσω να τους κληρονομήσω τίποτα από αυτά τα πράγματα που έχω εγώ. Για όλα τα άλλα, με τα εφόδια που θα πρέπει να πάρουν από την μητέρα τους και τον πατέρα τους, θα πρέπει να προσπαθήσουν τα ίδια σκληρά, όπως κι εγώ έκανα και ο Κρατερός έκανε και κάνουμε…».

Για τον Κρατερό Κατσούλη είπε: «Είμαστε δύο αυτοδημιούργητοι άνθρωποι, σκληρά εργαζόμενοι, νομίζω ότι αυτό είναι μια σοβαρή περιουσία».

Όσον αφορά τις δύσκολες στιγμές της είπε στο στην Zoe Pre και στο κανάλι της στο YouTube: «Έχω περάσει περιόδους που ήμουν χάλια και δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή, αυτό ήταν στην αρχή που προσπαθούσα να καταλάβω τι μου γίνεται τα πρώτα χρόνια, ζορίστηκα πάρα πολύ ιδιαίτερα, έτσι μετά υποσχέθηκα κάποια πράγματα στον εαυτό μου, τα οποία τήρησα και τηρώ…

Μιλάω πολύ με τον εαυτό μου, δεν με νταντεύω, αλλά όταν κάνεις κάποια λάθη θα πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου. Πώς να πας μπροστά;»

To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: «Ήμουν χάλια και δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή» – Η αναφορά στον Κρατερό Κατσούλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ θα συγκρουστεί ή θα εγκλωβιστεί στον ρόλο του μικρομεσαίου κόμματος