Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καθήλωσε το κοινό, σε συναυλία, στο εμβληματικό Royal Albert Hall του Λονδίνου. Ανάμεσα στους θεατές και η εγκυμονούσα Αλεξάνδρα Νίκα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βίωσε μια από τις πιο έντονες βραδιές της πορείας του στο Royal Albert Hall του Λονδίνου και αποθεώθηκε. Η εγκυμονούσα Αλεξάνδρα Νίκα και ο αδερφός του τραγουδιστή, Παύλος, στέκονταν όρθιοι στα θεωρία και τον καμάρωναν. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπήκε στη λίστα, των ελάχιστων Ελλήνων καλλιτεχνών που έχουν φιλοξενηθεί στην ιστορική και φημισμένη αίθουσα συναυλιών, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Yanni, Σταμάτης Σπανουδάκης, Νάνα Μούσχουρη, Γιώργος Νταλάρας και Άννα Βίσση.

Η συναυλία στο Royal Albert Hall ήρθε μετά την περσινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Barclays Center, με την οποία έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που έκανε sold out στο θρυλικό venue της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης 3/10 η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day, Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, με τον θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο να μην είναι ακόμη στα άμεσα σχέδιά τους.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το tlife.gr, βλέπουμε την Αλεξάνδρα Νίκα, να στέκεται όρθια και να τραγουδάει τις επιτυχίες του συντρόφου της. Οι δυο τους αναμένεται να γίνουν γονείς πριν τα φετινά Χριστούγεννα και δηλώνουν ευτυχισμένοι.

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις στον Γιώργο Λιάγκα και στο «Πρωινό» ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε απαντήσει για την Αλεξάνδρα Νίκα. «Ο λόγος που δεν μιλάω για την προσωπική ζωή είναι είναι επειδή προσπαθώ να προστατεύσω τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου και ενδεχομένως δεν θέλουν να δείξουν τη ζωή τους. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι να θέλουν να δείξουν τη ζωή τους, από τη στιγμή που δεν θέλουν εγώ θα το σεβαστώ», είχε απαντήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μετά τη συναυλία του στο Royal Albert Hall, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, σε παραγωγή της Panik Live Productions, ενισχύοντας μέσα από τη μουσική το μεγάλο και σπουδαίο έργο της Aurora, που στηρίζει ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέα Αριστερά: Κάλεσμα Χαρίτση στο Reclaim festival – «Γιατί ο αγώνας θέλει και γλέντι»