Ο Κώστας Σλούκας έκανε μία συγκινητική έκπληξη σε μία φίλη του Παναθηναϊκού, που γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Η Μαρία, η οποία κατάφερε να βγει νικήτρια στη μάχη της με τον καρκίνο, γιόρτασε στην Άνδρο τα γενέθλιά της με τους δικούς της ανθρώπους, βλέποντας τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να της στέλνει τις ευχές του μέσω βίντεο, έπειτα σε συνεννόηση με τη μητέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο Σλούκας την προσκάλεσε στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη της ομάδα από τον πάγκο, με τους υπόλοιπους παίκτες.

Σε ποστάρισμά της η Μαρία ανέφερε σχετικά:

«Ποιος θα μου το ‘λεγε πως ό,τι φιλοξένησα μέσα μου θα μεταμορφωνόταν σε πεταλούδες πολύχρωμες, πεταλούδες χαράς, ευτυχίας, ευγνωμοσύνης και αγάπης!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έγινα 27 , έσβησα στο σύνολο 4 τούρτες και κάθε φορά έλεγα ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου ,μέχρι να έρθει η επόμενη και να το πω ξανά και ξανά!!! Πλέον, η κάθε μέρα μου είναι ευτυχισμένη, περιτριγυρίζομαι από τα τυχερά αστέρια μου ,τους ανθρώπους μου, που δεν θα τους αντάλλαζα με τίποτα στον κόσμο, που με διάλεξαν και τους διάλεξα ,που η αγάπη μου για εκείνους δεν χωράει σε έναν ολόκληρο ουρανό!!!

Τα έχω όλα τώρα πια , είμαι γεμάτη και έτοιμη για ό,τι κι αν έρθει στη ζωή μου…Ό,τι και αν έρθει, να έρθει με την όπισθεν, γιατί έχω όλα όσα χρειάζομαι στη φαρέτρα μου!!!

Σας αγαπώ πολύ όλους και σας ευχαριστώ που ήσασταν εκεί στα εύκολα, μα πιο πολύ σας ευχαριστώ που ήσασταν εκεί στα δύσκολα!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά ευχαριστώ και τον Παναθηναϊκό μου , που πραγματικά εκείνη την περίοδο ήταν ότι πιο τρελό μπορούσα να κάνω… μετά από χημειοθεραπεία, μέσα σε χιλιάδες κόσμο, να βρεθώ στο γήπεδο και να δεχθώ ευχές και δώρα από τους αγαπημένους μου παίκτες…

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ήταν αυτό για την ψυχολογία μου εκείνη την περίοδο! Δεν έχανα αγώνα, στο νοσοκομείο ξεσήκωνα το δωμάτιο, τόσο πολύ που είχαν φανατιστεί και οι συνοσηλευόμενες κυρίες στα διπλανά κρεβάτια!!!

Τίποτα άλλο παιδιά, ΥΓΕΊΑ!!!

Στις χαρές μας λοιπόν..».

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜοχάμεντ Καμράν: Ενώνουν τις φωνές του για τον θάνατο του μετανάστη στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα