Στις 22:00 (ANT1- Cosmote Sport 4 HD) θα αρχίσει στην Τούμπα ο αγώνας του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Στεάουα Βουκουρεστίου, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League.

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να σηκώσουν το κεφάλι τους και να βρουν και πάλι το δρόμο προς τις επιτυχίες, μετά τις δύο διαδοχικές ήττες που γνώρισαν από τη Γαλατασαράι και τον Άρη στο clasico της περασμένης Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει καλά τους συμπατριώτες του κι ας μην έχει βρεθεί ποτέ στον πάγκο της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Ρουμάνος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ομάρ Κόλεϊ που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ νοκ-άουτ είναι και οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής.

Στον αντίποδα, υπό τις οδηγίες ενός πρώην γνώριμου του ΠΑΟΚ, του Ηλία Χαραλάμπους, η Στεάουα Βουκουρεστίου θα επιδιώξει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητής: Σάσα Στέγκεμαν (Γερμανία)

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Καμαρά, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Τσάλοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔΝΤ: Αναφέρει ότι η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή ενέχει σημαντικούς κινδύνους