Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε για την Ματούλα Ζαμάνη και την απόφασή της, να βγάλει τη μπλούζα που φορούσε, σε συναυλία της.

Για τη Ματούλα Ζαμάνη και την κίνησή της, να βγάλει τη μπλούζα της σε συναυλία, μίλησε η Σοφία Αρβανίτη στην εκπομπή Breakfast@star και τον Ηλία Σκουλά. «Θεά! Το σοκ που έχουμε υποστεί από τη Ματούλα είναι το πιο διασκεδαστικό. Και οι αδύνατες που τα πετάνε ακούν πικρόχολα σχόλια.

Είδαμε μια γυναικάρα της έντεχνης μουσικής να τα “παίρνει” –ποιος ξέρει σε τι φάση ήταν- και να βγάζει τη μπλούζα της. Ήταν λίγο σοκαριστικό και σχολιάστηκαν τα κιλά της, το ένα, το άλλο…

Εγώ γέλασα πολύ, είναι θεά και τη γουστάρω πολύ. Τα σχόλια αυτά βγάζουν χολή και τα λένε άνθρωποι που έχουν θυμό με τη ζωή τους. Εγώ δεν θα έκανα μια τέτοια κίνηση, δεν είναι της αισθητικής μου», είπε η Σοφία Αρβανίτη.

Θέση πήρε και η Μπέσσυ Αργυράκη: Το είδα αυτό με τη Ματούλα Ζαμάνη. Ο καθένας χειρίζεται το θέμα όπως θέλει και όπως του το υπαγορεύει το μέσα του. Η γυναίκα το είδε έτσι, κάτι ήθελε να δώσει να καταλάβει ο κόσμος, κάποιος συμβολισμός μέσα από αυτό. Εγώ δεν το κατάλαβα» ανέφερε.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει την Ματούλα Ζαμάνη να τραγουδά το «Μιλώ για σένα», ένα τραγούδι που προκαλεί «πανικό» στους θαυμαστές της. Στο τέλος της ερμηνείας της, φώναξε: «Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα*λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνεννόηση».

Τότε η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της, την πέταξε στο πλήθος και αποχώρησε από την σκηνή.

@papadiaa Πολιτισμός πάνω από όλα #matoulazamani #zamani #greektiktok #greektv #trashtv ♬ πρωτότυπος ήχος – Papadia Trash Tv

Όπως ήταν φυσικό, το κοινό ξεκίνησε να ουρλιάζει και να την χειροκροτά. Οι αντιδράσεις για την κίνηση της τραγουδίστριας, άρχισαν γρήγορα να διαδέχονται η μία την άλλη.

To άρθρο Σοφία Αρβανίτη για Ματούλα Ζαμάνη: «Είναι θεά που έβγαλε τη μπλούζα και την γουστάρω πολύ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

//www.tiktok.com/embed.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Το προεκλογικό σποτ του Νίκου Ανδρουλάκη – «Μαζί θα κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία»