Ο Μάριος Ηλιόπουλος την Πέμπτη επισκέφτηκε και πάλι τις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Σπάτα και μίλησε στους ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» συνεχάρη τους παίκτες του Αλμέιδα για τη νίκη τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τους ζήτησε να κατακτήσουν το τρίποντο και στην έδρα του Παναιτωλικού ενώ τους ξεκαθάρισε ότι καμία αποχώρηση από την ομάδα δεν θα τους επηρεάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια και να σας πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη σας και την απόδοσή σας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό», τόνισε αρχικά ο Super Mario, προσθέτοντας:

«Είμαι σίγουρος και το γνωρίζετε κι εσείς, ότι αν έχετε την ίδια απόδοση και συγκέντρωση θα κερδίσετε και το επόμενο, πολύ σημαντικό όπως καταλαβαίνετε όλοι σας, ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Πιστεύω σε εσάς, στην αξία σας και είμαι σίγουρος για τις ικανότητες και δυνατότητές σας».

Ο Ηλιόπουλος, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά, ξεκαθαρίζοντας στους παίκτες της ΑΕΚ ότι «Όσον αφορά τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν, δεν θέλω να επηρεάζεται κανένας, δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά για όποιον χρειαστεί οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πρότυπο στη φύλαξη των συνόρων της – Εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για τα έργα στον Έβρο