Η Αθηνά Ωνάση είναι πλέον 39 ετών. Σε νέα φωτογραφία δείχνει αδυνατισμένη στο πρόσωπο, με καστανά μαλλιά. Πέρασαν τρία χρόνια από την τελευταία φορά που δημοσιοποιήθηκε εικόνα της.

Στη νέα φωτογραφία, η Αθηνά Ωνάση θυμίζει ελάχιστα τη γυναίκα που ξέραμε από παλαιότερες εμφανίσεις της. Είναι η πρώτη εικόνα της που κυκλοφορεί μετά από τρία χρόνια. Στην φωτογραφία  που προβλήθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, μέσα από το ρεπορτάζ που έκανε η δημοσιογράφος Άννα Καλλινίκου, η χρυσή κληρονόμος δείχνει να έχει καστανά μαλλιά και να είναι πολύ αδυνατισμένη στο πρόσωπο.

Η 39χρονη Αθηνά Ωνάση εμφανίζεται σε παρουσίαση του νέου επαγγελματικού της βήματος που είναι μία επένδυση σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Γαλλία και αδιαμφισβήτητα έχει εκπληκτική ομοιότητα με την αείμνηστη μητέρα της, Χριστίνα Ωνάση.

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση φαίνεται πως έχει επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε αυτή τη νέα προσπάθεια, της οποίας ηγείται ένας πρώην υπουργός του Εμμανουέλ Μακρόν.

Η Αθηνά Ωνάση αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και ακόμα περισσότερο τις δηλώσεις. Στο παρελθόν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα, κρατώντας και τότε χαμηλούς τόνους.

Στα 18α γενέθλιά της, η Αθηνά Ωνάση ανέλαβε τον έλεγχο της κληρονομιάς της μητέρας της. Μετά τα 21α γενέθλιά της το 2006, οι δικηγόροι της προσπάθησαν ανεπιτυχώς να την ορίσουν ως Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, καθώς το διοικητικό συμβούλιο ισχυρίστηκε ότι δεν είχε τα προσόντα και η ίδια αρνήθηκε ότι ήταν κληρονόμος της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση.

Επικαλούμενοι την κληρονομιά του παππού της στη μνήμη του Αλέξανδρου Ωνάση, οι εκπρόσωποι του συμβουλίου δήλωσαν ότι η Αθηνά Ωνάση δεν είχε καμία σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό, τη θρησκεία, τη γλώσσα ή κοινή εμπειρία, καθώς και ότι δεν πήγε ποτέ σε κολέγιο και δεν είχε εργασιακή εμπειρία.

To άρθρο Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στα 39 της χρόνια η «χρυσή» κληρονόμος – Viral η νέα φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔεν θα παρεβρεθούν στα γενέθλια της ΝΔ Καραμανλής και Σαμαράς