Στο πλευρό του συντρόφου της Θοδωρή Αθερίδη, βρέθηκε σήμερα το βράδυ (04.10.2024) η Σμαράγδα Καρύδη, σχεδόν 20 ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη.

Παρά την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάει, η Σμαράγδα Καρύδη δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του επί χρόνια συντρόφου της, Θοδωρή Αθερίδη.

Αυτή η εμφάνιση μάλιστα είναι η πρώτη που έγινε μετά την κηδεία του αγαπημένου πατέρα της.

Στο τέλος της παράστασης, η Σμαράγδα Καρύδη πόζαρε στα καμαρίνια με τον Θοδωρή Αθερίδη και μερικούς από τους συντελεστές.

Ο Θοδωρής Αθερίδης πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ – κωμωδία «Μπα Μπαμπά» της Φωτεινής Αθερίδου και του Θέμη Καραμουρατίδη μαζί με την Άννα Κουτσαφτίκη.

Ο επί χρόνια σύντροφος της Σμαράγδας Καρύδη πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Ντίνου Καρύδη, δηλώνοντας πως τα τελευταία χρόνια η υγεία του ήταν επιβαρυμένη.

«Η αλήθεια είναι ότι τον περιμέναμε τα τελευταία χρόνια, γιατί είχε περάσει ένα τεράστιο έμφραγμα, που απορούσαν και οι γιατροί πώς έζησε, τον κρατούσε στη ζωή ο βηματοδότης. Τον τελευταίο χρόνο ειδικά είχε καταπέσει αρκετά και δεν ήταν ευχάριστο ούτε και γι’ αυτόν, ούτε ο ίδιος δεν θα ήθελε πια να ζει.

Όταν έσβησε πια, δεν ήταν κάτι που μας ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τώρα όλη η προσοχή μας είναι στους υπόλοιπους ζωντανούς, να είμαστε αγαπημένοι και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.

Η Σμαράγδα είναι ένα πολύ λογικός άνθρωπος και πολύ έξυπνο κορίτσι, έχει πάρα πολύ έντονο συναισθηματικό κόσμο, αλλά να ξέρετε πάντα η λογική είναι με το καλό όχι με το κακό και πάντα η λογική σε βοηθάει να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, να μην τρελαθείς δηλαδή», είπε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠΑΣΟΚ: Το τραγούδι Ανδρουλάκη με νεολαίους και η αγκαλιά με τον γιο του (video)