Το δικό της συγκινητικό μήνυμα έστειλε η Μαρία Καρυστιανού, βάζοντας οριστικό τέλος στα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με τη διεξαγωγή συναυλίας στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες σε ανάλογη ανάρτηση προέβη και ο Νίκος Πλακιάς, λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της ομόφωνης έγκρισης από το υπουργείο Πολιτισμού της παραχώρησης του Καλλιμάρμαρου, στον σύλλογο των συγγενών θυμάτων «Τέμπη 2023».

Η Μαρία Καρυστιανού ανέγραψε συγκεκριμένα πως «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… Πονάμε το ίδιο. Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό. Κι αυτό δε θα αλλάξει μέχρι να πάμε κι εμείς κοντά τους. Η ευχή μου είναι να είμαστε ένα. Όλοι. Όλες».

«Βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στη φωνή σας»

Χθες, ο Νίκος Πλακιάς, απευθυνόμενος στους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν, τόνισε σε ανάρτησή του πως «βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό. Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση (σ.σ. Παπακωνσταντίνου) την Ανδρομέδα, τρία αστέρια θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου».

Σύνοδεψε, μάλιστα, την ανάρτηση με μια φωτογραφία που δύο νεαροί άνθρωποι αγκαλιάζονται με τη γυναίκα να κρατά στο χέρι της ένα εισιτήριο.

«Τέλος με αυτό το θέμα»

Λίγο νωρίτερα ο Νίκος Πλακιάς ενημέρωνε πως «την ανάρτηση για τα ασφαλιστικά την κατέβασα», διότι «πολλά σχόλια ζήτησαν την συμφιλίωση και το να σταματήσω να ρίχνω και άλλο λάδι στην φωτιά». Παράλληλα ανέφερε πως «πολλά ήταν πολύ συγκινητικά, οπότε κάπου εδώ τέλος με αυτό το θέμα».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑύξηση 47% στη χρήση της εφαρμογής Uber από τους τουρίστες στην Αθήνα