Με 20 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε ο Βόλος στην Αθήνα για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα γίνει στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της σούπερ λιγκ και θ’ αρχίσει στις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδο Περιστερίου.

Ο προπονητής του Βόλου Σάββας Πουρσαίτιδης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον τραυματία Ντε Καμπς και τους Σιαμπάνη και Σμέλερες, γιατί έχασαν προπονήσεις.

Στην αποστολή του Βόλου συμμετέχουν οι εξής: Κόβατς, Παπαδόπουλος, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Δόσης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα.

Ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) θα διευθύνει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους Κωσταρά (Αιτ/νιας) και Δημητριάδη (Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Περράκης (Αθήνας) και στο VAR οι Παπαπέτρου (Αθήνας) και Αντωνίου (Αχαϊας).

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΣημαντική καθυστέρηση στην ολοκλήρωση κυκλικού κόμβου στη Νέα Ιωνία Βόλου-Ταλαιπωρία για οδηγούς και καταστηματάρχες