Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελπίδα λόγω της γέννησης του εγγονιού της. Η κόρη της, Ήρα Κατσαντώνη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που πήρε το όνομα Οδυσσέας.

Σε επικοινωνία που είχε αποκλειστικά το Tlife.gr με την Ελπίδα, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι το συναίσθημά της είναι πρωτόγνωρο, ενάμιση χρόνο μετά τη δυσκολία που έπρεπε να αντιμετωπίσει η Ηρώ Κατσαντώνη.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, όλη η οικογένεια. Ευχαριστούμε για τις ευχές. Υγεία και τύχη να έχει το παιδί. Αυτά ευχόμαστε εμείς. Δεν έχω χαρεί περισσότερο σε ολόκληρη μου τη ζωή. Είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα. Είναι κάτι που περίμενα χρόνια. Νιώθω 100% αυτό που λένε “του παιδιού μου το παιδί, δύο φορές παιδί μου“» αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια στο Tlife.gr.

Στη συνέχεια, η Ελπίδα συμπληρώνει: «Η κόρη μου είναι πολύ χαρούμενη. Μας ταλαιπώρησε η δυσκολία που είχαμε 1,5 χρόνο πριν, γι’ αυτό τώρα που πήγαν όλα καλά, είμαστε διπλά ευτυχισμένοι. Ο Θεός βλέπει. Εμείς είμαστε καλά, αγαπηθήκαμε πιο πολύ τώρα με αυτή την ευτυχία».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irakatsantoni (@irakatsantoni)

//www.instagram.com/embed.js

Η γνωστή τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τις απώλειες που της στοίχησαν αναφέροντας και τον θανάτου του του πρώτου εγγονιού της λόγω δυσκολίας που αντιμετώπιζε η Ηρώ Κατσαντώνη: «Δεν ζήλευα καθόλου τον άντρα μου, ούτε εκείνος εμένα. Η απώλειά του ήταν δύσκολη και απότομη. Ήμασταν για βόλτα στην Ερμιόνη, μου είπε ότι ένιωθε μια δυσφορία, μέχρι να τον βάλω στο αυτοκίνητο να φύγουμε, “έφυγε” στα χέρια μου.

Μετά από αυτό έπαθα και το έμφραγμα, που από πίεση έγινε, κάποια στιγμή που πιέστηκα με διάφορα, το πρόλαβα παρά πέντε λεπτά, θα είχα φύγει. Αργότερα, έφυγε και το “παιδάκι” μου, το εγγόνι μου, ελπίζω όμως να αποκτήσω καινούργιο».

To άρθρο Ελπίδα για τον ερχομό του εγγονιού της: «Η κόρη μου είναι πλέον πολύ χαρούμενη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒία ανηλίκων: Πώς θα ενεργοποιείται το Safe Youth – Διαθέσιμο εντός λίγων ημερών