Εντάσεις, διαξιφισμοί και διαφωνίες: Αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνέθεσαν την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Στέφανος Κασσελάκης κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτό όμως έγινε με τη διαμεσολάβηση της Θεοδώρας Τζάκρη, αφού ο ίδιος επέλεξε να μην δώσει το «παρών» στην ΚΕ του κόμματος.

Αντ’ αυτού, ο Κασσελάκης επέλεξε να αφιερώσει το βράδυ του Σαββάτου του (05/10) σε έξοδο με τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, οι οποίοι πήγαν μαζί σε θεατρική παράσταση. Το ζευγάρι «τσάκωσαν» οι τηλεοπτικές κάμερες.

Δείτε το βίντεο

«Ό,τι είναι να πω θα το πω στον δικό μου χρόνο»

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στους δημοσιογράφους την εξής ατάκα: «Είμαι σε παράσταση, το εκτιμώ. Όταν είναι να πω κάτι θα το πω στον δικό μου χρόνο», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είχε διάθεση να δώσει συνέχεια στον εμφύλιο μεταξύ των στελεχών του κόμματος, τονίζοντας ότι όσα έχει να πει ως υποψήφιος πρόεδρος θα ειπωθούν στον σωστό χρόνο.

Η Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα Κασσελάκη στην ΚΕ

Ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς δεν επιθυμούσε να παρευρεθεί σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ανέθεσε στην βουλεύτρια Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του να καταθέσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζεται ότι η κ. Τζάκρη κατέθεσε στη γραμματέα Ράνια Σβίγκου 87 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως και του πόθεν έσχες του Κασσελάκη, που αποτελούν προϋποθέσεις για την έγκριση μιας υποψηφιότητας. Όπως επεσήμαναν με νόημα από το περιβάλλον του πρώην προέδρου, οι υπογραφές είναι 87 «όσοι και εκείνοι που πρωτοστάτησαν στην πρόταση μομφής».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέθανε 93χρονος στον Βόλο