Στην αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας στους λογαριασμούς του Νίκου Ανδρουλάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκε βίντεο… που όπως δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στους συνεργάτες του «δεν εγκρίνει».

Στο βίντεο εμφανίζονται ευτράπελα στιγμιότυπα από τις περιοδείες του και δίνεται απάντηση στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου για το αν «γελάει ο Νίκος Ανδρουλάκης;».

Δείτε το βίντεο στο Tik Tok:

@nikos.androulakis Είμαι ο Νίκος Ανδρουλάκης και ΔΕΝ εγκρίνω αυτό το βίντεο. #fyp #tiktokgreece #pasok #androulakis ♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Androulakis

Σήμερα η τελευταία ομιλία του Ανδρουλάκη

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου την τελευταία προεκλογική του ομιλία  στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Royal, στις 19:30.

Χθες πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία του στην Αθήνα όπου έθεσε εκ νέου το διακύβευμα της εσωκομματικής κάλπης, διαμηνύοντας πως αυτή την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, θα κριθεί ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, που θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν παρέλειψε να πετάξει τα «καρφιά» του για τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας και τις ηχηρές απουσίες των Καραμανλή και Σαμαρά: «Δείτε πώς γιορτάσαμε τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο. Ενωμένοι, όλοι οι πρόεδροι και ο κόσμος. Δείτε πώς γιορτάζει σήμερα η ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά.

Και προσέθεσε, στρέφοντας τα πυρά του προς την Κουμουνδούρου: «Δείτε πώς έγιναν οι δικές μας διαδικασίες και τι έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ».

//www.tiktok.com/embed.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑιτωλοακαρνανία: Έρευνες για αγνοούμενο άντρα – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του παρασυρμένο από χείμαρρο