Μπορεί ο Ατρόμητος να μπήκε δυνατά στο παιχνίδι του Περιστερίου με αντίπαλο τον Βόλο, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της σούπερ λιγκ, αλλά, αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, οι Βολιώτες πήραν τη νίκη με ανατροπή στο δεύτερο.

Στο 41′ οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ με ωραίο σουτ του Γιουπιτάνα μέσα από την περιοχή.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Μπρόνσον έπεσε με δύναμη πάνω στον Κόζστα και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο. Το VAR κάλεσε τον διαιτητή να δει τη φάση, και η απόφαση άλλαξε, αφού η κίτρινη έγινε κόκκινη κάρτα κι έτσι ο Ατρόμητος συνέχισε με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο 66′ ο Βόλος ισοφάρισε. Ο Γκλάβτσιτς πήρε τη μπάλα από κεφαλιά πάσα του Κόστα και με άπιαστο σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

Δυο λεπτά αργότερα, ήρθε η ανατροπή στο σκορ. Ο Κόμπα έκανε σέντρα από αριστερά, o Κόζστα πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι κι ΄έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Ατρομήτου για το τελικό 1-2.

Στο 76′ Ο Γκλάβτσιτς, ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα, έκανε ”απρόσεκτο μαρκάρισμα” σε αντίπαλο κι ο Σιδηρόπουλος τον απέβαλε.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Βόλου στο πρωτάθλημα, ενώ τον ξεκόλλησε από την τελευταία θέση.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόνσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο (85′ Σταυρόπουλος), Τσιγγάρας (77 Μίχορλ), Μπάκου (77′ Γκονθάλεθ), Γιουμπιτάνα (46′ Τσακμάκης), Ουάρντε, Φαν Βέερτ (66′ Φαν Βέερτ)

ΒΟΛΟΣ (Πουρσαϊτίδης): Κόβακς, Μύγας (46′ Σούντγκρεν), Κορρέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού (54′ Τσοκάνης), Κόμπα (85′ Μίλετιτς), Μεντιέτα (88′ Βιγιαφάνιες), Ασεχνούν (54′ Άλτμαν), Κόσζτα.

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΕκλογές ΠΑΣΟΚ: O διαδραστικός χάρτης με τα εκλογικά κέντρα και τον κατάλογο ανά εκλογική περιφέρεια