Άλλαξε… χρώμα για ακόμη μία εβδομάδα η κορυφή της Super League μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής του εφετινού πρωταθλήματος της Super League, που είναι συναρπαστικό.

Όλοι οι «μεγάλοι» έχουν χάσει βαθμούς κι έτσι παρατηρείται συνωστισμός στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με δύο επαρχιακές ομάδες, τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ να απέχουν μόλις πέντε βαθμούς από το ρετιρέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής βρήκε τον ΠΑΟΚ να χαμογελάει και να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού όλα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών του τίτλου ήρθαν… κουτί στους Θεσσαλονικείς

Οι «ασπρόμαυροι» νίκησαν δύσκολα 2-0 στην έδρα του Λεβαδειακού, κι έτσι κατάφεραν να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, πιάνοντας μάλιστα και κορυφή (16β), εκμεταλλευόμενοι το «Χ» στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έμειναν στο μηδέν (0-0) στο ΟΑΚΑ κι έτσι η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έφτασε τους 14 βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση στο -2 από την κορυφή, την ώρα που το «τριφύλλι» έφτασε τους εννέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί βέβαια οι Πειραιώτες δεν είναι μόνοι, καθώς ίδιους βαθμούς έχουν τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Άρης, τους οποίους η 7η αγωνιστική άφησε εντελώς διαφορετικά συναισθήματα.

Από τη μεριά της η ΑΕΚ έφυγε με άδεια τα χέρια το Σάββατο από το Αγρίνιο, βλέποντας τον Παναιτωλικό να νικά στο μεταξύ τους παιχνίδι, σπάζοντας το αήττητο της ομάδας του Αλμέιδα στο εφετινό πρωτάθλημα, σε ένα ματς που η «Ένωση» έχει πάντως σοβαρά παράπονα για δύο πέναλτι που δεν της δόθηκαν.

Στον αντίποδα ο Άρης συνέχισε την ανοδική του πορεία και με την Τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα επί της Λάμιας (είχαν προηγηθεί αυτές στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ), κι έτσι μετά από 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είναι σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προαναφέραμε από κοντά (στο -5 από την πρώτη θέση) με 11 βαθμούς έκαστος ακολουθούν ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ που την Κυριακή κατάφερε να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη (3-2) στις Σέρρες.

Πίσω από τους Αγρινιώτες και τους Κρητικούς βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που έχει συγκεντρώσει εννέα βαθμούς μετά από επτά αγωνιστικές και πρέπει να κάνει σοβαρό ντεμαράζ για να πλησιάσει την κορυφή, από την οποία απέχει επτά βαθμούς.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής ο Αστέρας Τρίπολης έσπασε το ρόδι με τον Μακελελέ στον πάγκο, επικρατώντας με 3-1 της Athens Kallithea στη Λεωφόρο, ενώ ο Βόλος με ανατροπή το Σάββατο νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Ατρόμητος – Βόλος 1-2
Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-0
Άρης – Λαμία 2-0

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-3
Athens Kallithea – Asteras Aktor 1-3
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0

Η βαθμολογία (σε 7 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ 16

2. ΑΕΚ 14

. Άρης 14

. Ολυμπιακός 14

5. Παναιτωλικός 11

. ΟΦΗ 11

7. Αστέρας Τρίπολης 9

. Παναθηναϊκός 9

9. Ατρόμητος 8

10. Βόλος 7

11. Athens Kallithea 5

. Λαμία 5

13. Λεβαδειακός 4

. Πανσερραϊκός 4

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚέρκυρα: Στο αυτόφωρο 16χρονος για ληστεία σε βάρος δύο ανηλίκων