Από ένα βαθμό πήραν ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ κι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο 2ο όμιλο, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 το απόγευμα της Κυριακής στη Βόνιτσα, στα παράλια της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά ο Αμβρακικός άνοιξε το σκορ στο 8′ με κοντινό σουτ του Δημακάκου.

Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι πήραν τα ηνία του αγώνα και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 32′ όταν ο Γκουτρουμπής από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα με σουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δεσποτόπουλου.

Στο 48′ ο Τσιούνης από κοντά απέτυχε να πετύχει 2ο γκολ για την ομάδα του.

Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός πίεσε και στο 71′ κατάφερε να ισοφαρίσει όταν εκτελέστηκε κόρνερ από αριστερά, δημιουργήθηκε σύγχυση στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων και ο Κωστόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

Αμβρακικός (Κονιδάρης-Χαντζάρας): Δεσποτόπουλος, Δημακάκος, Τσάκα, Ιασωνίδης,Βλάχος, Πατίλας (77′ Γιάννης), Τόσκα, Γκόλιας (77′ Φωτεινόπουλος), Τσάλα (90′ Σολδάτος), Σακκάς (95′ Αγορογιάννης), Τσιούνης.

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σιδεράκης, Ζέρης, Καμπέρης, Κούλπας (46′ Σκοπελίτης), Γιαννίτσης, Παπαδάκος (76′ Τσακίρης), Αρσένης (65′ Μπουμπούκης), Παπακώστας, Γκουντρουμπής, Τασιούλης (65′ Κωστόπουλος), Μπάλλας(46′ Κατσαγεωργίου).

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΣταύρος Βαρθαλίτης: «Έχω χάσει 42 κιλά, έκανα 1,5 χρόνο διατροφή»