Έναν απίστευτο Γολγοθά ζει μια 50χρονη γυναίκα στη Λάρισα, μητέρα ενός παιδιού, η οποία μετά το διαζύγιό της έπεσε σε «μαϊμού» δικηγόρο και λίγο έλειψε να καταλήξει στη φυλακή.

«Πληρώνει την εκδικητική συμπεριφορά του πρώην συζύγου της που της έκανε ψευδείς μηνύσεις» λέει ο δικηγόρος της 50χρονης

Η κόλαση που βίωνε ξεκίνησε με τις δεκάδες μηνύσεις που υπέβαλε ο πρώην συζυγός της και εν συνεχεία με τη συνήγορο «μαϊμού» που ανέλαβε την υπόθεσή της. Η απατεώνισσα όχι μόνο τής απέσπασε 32.500 ευρώ, αλλά φυσικά ουδέποτε παρέστη στα δικαστήρια που έγιναν με αποτέλεσμα η 50χρονη να καταδικαστεί ερήμην και να συλληφθεί μέχρι σήμερα τρεις φορές.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, η τελευταία σύλληψη έγινε την περασμένη εβδομάδα και θα ακολουθούσε η μεταφορά της στις φυλακές Αυλώνα αν το δικαστήριο δεν αποφάσιζε τη μετατροπή της ποινής σε κοινωφελή εργασία.

Πλέον η 50χρονη προσπαθεί με πραγματικούς αυτή τη φορά δικηγόρους να βρει το δίκιο της και να συνεχίσει τη ζωή της. Συγκεκριμένα, πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της διαρκούς ερημοδικίας και το πλήθος των δικαστηρίων του πρώην συζύγου της, στον οποίο ο δικηγόρος της, Θωμάς Παπαλιάγκας, επιρρίπτει «εκδικητική συμπεριφορά».

Όσον αφορά τη γυναίκα που προσποιούνταν τη δικηγόρο και είναι επίσης από τη Λάρισα, εις βάρος της κινούνται οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες προκειμένου να λογοδοτήσει για τις πράξεις της στη δικαιοσύνη.

«Η ζημιά που έγινε είναι πολύ μεγάλη»

«Το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη το θύμα της παρουσιαζόμενης ως συναδέλφου είναι πολύ μεγάλο» λέει ο δικηγόρος της 50χρονης, καθώς «σε πολλές υποθέσεις την άφησε να ερημοδικήσει, ενώ εκείνη είχε την πεποίθηση ότι είχε πληρώσει τη δικηγόρο της και αυτή θα παρίστατο στο δικαστήριο για να την εκπροσωπήσει. Εκείνη όμως ούτε δικηγόρος είναι ούτε παρέστη σε κανένα δικαστήριο ούτε και την ενημέρωσε για την ερημοδικία της ούτε για τις αποφάσεις».

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο τοπικό μέσο της Λάρισας, όταν η υπόθεση είχε φτάσει σχεδόν στη σύλληψη της 50χρονης, «έγινε ένα μεγάλο συμμάζεμα» από τη νομική τους ομάδα. Ωστόσο, η δικαιοσύνη δεν συγχώρησε το εκπρόθεσμο των εφέσεών της παρότι δεν ευθύνεται η ίδια.

Μετά τη λήξη της εξάμηνης αναβολής που είχε λάβει, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας προέβη στη σύλληψή της και μάλιστα στον χώρο εργασίας της. Το βράδυ κρατήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο και το πρωί προσήχθη στον εισαγγελέα για να διαταχθεί η φυλάκισή της.

Τότε, οι συνήγοροί της προχώρησαν σε αίτηση για μετατροπή της απόφασης σε κοινωφελή εργασία, την οποία το δικαστήριο δέχθηκε αφήνοντας τη γυναίκα ελεύθερη.

Ο Γολγοθάς της 50χρονης μητέρας δυστυχώς δεν έχει τελειώσει καθώς υπάρχουν δεκάδες αποφάσεις τις οποίες δεν γνώριζε καν. Όπως σημειώνει ο συνήγορός της «πληρώνει την εκδικητική συμπεριφορά του πρώην συζύγου της, ο οποίος της έκανε ψευδείς μηνύσεις κατ’ επανάληψη, τις οποίες δεν είχε τη δυνατότητα να αντικρούσει στο δικαστήριο. Το ψεύδος των μηνύσεων και η μανία εκείνου αποδείχθηκαν και τα δέχθηκε με απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, στην μοναδική δίκη που παρέστη η ίδια».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Άννα Βίσση έλαμψε στο Καλλιμάρμαρο – 65.000 θεατές απόλαυσαν την ιστορική της συναυλία
Επόμενο άρθροΗ Άννα Βίσση δεν ξέχασε τον Μίμη Πλέσσα: Το συγκινητικό της αντίο στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη